The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Байер-22.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες της Μπουντεσλίγκα του τελευταίου γύρου, αποφασίσαμε να προετοιμάσουμε την αιτιολογημένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν.

Οι «σφίγγες» έχουν ακόμα ελάχιστο κίνητρο

Η Ντόρτμουντ κινδύνευε να μην μπει στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν, η ομάδα σώθηκε από την τελική προσπάθεια και τις αποτυχίες των ανταγωνιστών. Είναι τώρα στη τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα, μπροστά από τη Βόλφσμπουργκ μόνο σε διαφορά τερμάτων. Η θέση στο πρώτο κουαρτέτο είναι ήδη εγγυημένη. Προς το παρόν η ομάδα έχει νικηφόρο σερί των έξι αγώνων, επιπλέον κατάφεραν να κερδίσουν το Γερμανικό Κύπελλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπου νικήθηκε η ΡΜ Λειψίας στον τελικό 4:1. Στον τελευταίο γύρο οι «σφίγγες» νίκησαν την Μάιντς 3:1. Έξι παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών.

Για τους «φαρμακοποιούς» δεν θα αλλάξει τίποτα πια

Η Λεβερκούζεν δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της, καθώς αφήνεται και πάλι εκτός του Champions League. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου οι «φαρμακοποιοί» θα παραμείνουν στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα και θα παίξουν στο Europa League. Η ομάδα όντως δεν έκανε για την κορυφή-4, καθώς είχε μια άνιση σεζόν, εκτός από το ότι ο σύλλογος φαινόταν καλός στην αρχή. Όλη τη σεζόν η Λεβερκούζεν συνοδεύτηκε από τραυματισμούς, και σε αυτόν τον αγώνα δεν θα παίξουν οκτώ παίκτες. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ομάδα είναι σε κίνηση, στους τελευταίους αγώνες σημειώθηκαν ισοπαλίες εναντίον της Ούνιον Βερολίνου και της Βέρντερ Βρέμης.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι ομάδες παίζουν συχνά αποτελεσματικά μεταξύ τους. Σε πέντε παιχνίδια από τα τελευταία έξι έχουν σημειώσει τουλάχιστον 4 γκολ ανά παιχνίδι. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο γύρο με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο φιλόδοξων συλλόγων, οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην τρίτη θέση, ενώ για την Λεβερκούζεν είναι απλώς μια ευκαιρία να νικήσει έναν ισχυρό αντίπαλο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ομάδες να δείξουν ξανά παραγωγικό ποδόσφαιρο, οπότε το στοίχημα στο over φαίνεται ελκυστική εδώ. Θα επικεντρωθούμε σε καθαρή νίκη, επειδή οι «σφίγγες» είναι τώρα σε κίνηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *