The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

OGCNice-ParisSaint-Germain-18.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Allianz Riviera

Όπως και την προηγούμενη σεζόν ο τεχνικός της Νις είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά. Τόσο στην προηγούμενη σεζόν όσο και φέτος η Νις βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά ποια είναι η διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας; Προηγουμένως, ζητούσαν αποτέλεσμα από τον Πατρίκ, τώρα ζητούν αποτέλεσμα με ενδιαφέρον, επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η απαίτηση του νέου ιδιοκτήτη του συλλόγου, πλουσιότερου άνθρωπου στην Αγγλία, Jim Ratcliffe.

Τα έγγραφα απόκτησης του συλλόγου εκδόθηκαν στα τέλη Αυγούστου, αλλά η Νις κατάφερε να αγοράσει τους Claude-Maris, Dolberg και Νσοκί. Δύο φόρβαρντ και ένα επιθετικός πλαϊνός μέσος, ο Ratcliffe δεν έλεγε ψέματα όταν μίλησε για επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Βιεϊρά αποδέχτηκε τους όρους του παιχνιδιού και η Νις του αυτή τη σεζόν δίνει κατά μέσο όρο 1,33 γκολ ανά παιχνίδι σε σύγκριση με το 0,78 του περασμένου έτους. Είναι αλήθεια ότι αυτό το άλμα στην απόδοση αντανακλάται στην άμυνα: 1.44 γκολ που δέχεται η ομάδα έναντι 0,92 πέρυσι.

Αξίζει; Απολύτως. Αυτό αξιώνεται από τις 11.38 xG και 12.53 xGA. Εκτός από τη μεγάλη συνολική επίδοση, η Νις ευχαριστεί με τη σταθερότητά της: η ομάδα σκόραρε σε 8 αγώνες από τους 9 και έχανε σε όλους.

Δύσκολο η Νις να βελτιώσει την άμυνα. Η επίθεση ΠΣΖ είναι τόσο διαφορετική και αναβαθμισμένη ώστε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτήν στη Γαλλία. Ναι, ο Νεϊμάρ είναι και πάλι τραυματισμένος. Αλλά οι Μπαπέ και Καβάνι ανέκαμψαν, και πράγματι, χωρίς τους Νεϊμάρ και Νταγκμπά, η ΠΣΖ έχει μια βέλτιστη σύνθεση, ένα πλήρες σετ. Δεν τίθεται το θέμα του γκολ των Παρισίων, νομίζω. Αν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι;

Από την πλευρά της Νις δεν βλέπω εμπόδια. Η έδρα τους, ποιοτική αύξηση της επίθεσης, μετατόπιση του ρόλου στην επιθετική πλευρά και στατιστικοί δείκτες – όλα αυτά μιλούν για εξαιρετική ευκαιρία. Επιπλέον, η ΠΣΖ μπορεί να παρασυρθεί από την επίθεση, καθώς το γκολ  στο τέρμα τους δεν είναι τρομερή έκπληξη. Την περασμένη σεζόν η ομάδα δέχτηκε κατά μέσο όρο 0,92 γκολ ανά παιχνίδι, εκτός έδρας – 1,32.

Η διεθνής παύση δεν αυτούς βοηθάει επίσης. Ο αγώνας την Παρασκευή δεν επιτρέπει στους παίκτες να ανακάμψουν πλήρως, και υπάρχουν πολλοί στο ΠΣΖ που παίζουν για την εθνική. Οι Marquinhos, Silva, Paredes, Meunier, Bernat, Verrati, Guille έπαιξαν στις εθνικέ του πάντα. Η Νις έχει τόσους πολλούς παίκτες στις εθνικές. Σε γενικές γραμμές, η Νις είναι η πιο νέα ομάδα της Λιγκ 1, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν προβλήματα με την ανάκαμψη, αλλά έχουν τεράστια επιθυμία να παίξουν πολύ. Μας περιμένει παραγωγικός αγώνας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *