The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Έλτσε: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Эльче-18.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Πιθανώς λίγοι σύλλογοι θέλουν αυτό το ημερολογιακό έτος να τελειώσει τόσο γρήγορα όσο το θέλει η Μπαρτσελόνα (αν και το 2020 έφερε πολλές απογοητεύσεις). Σαν να αντιλαμβάνοντας αυτές τις επιθυμίες, οι διοργανωτές της Πριμέρα Ντιβισιόν έβγαλαν το παιχνίδι των «μπλαουγράνα» με την Έλτσε το Σάββατο. Θα μπορέσουν όμως οι παίκτες του Τσάβι να κερδίσουν τουλάχιστον τώρα;

Η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα πολύ μακριά από την ανάκαμψη

Οι «μπλαουγράνα» τον τελευταίο καιρό, κάπου από την παραίτηση του Βαλβέρδε, ζουν είτε με την πίστη, είτε ήδη μόνο με την ελπίδα ότι έχει έρθει νέος τεχνικός και θα διορθώσει τα πάντα πολύ γρήγορα. Όμως κανένας από τους διαδόχους του Ερνέστο δεν έγινε πανάκεια, συμπεριλαμβανομένου του Τσάβι. Ναι, είναι δύσκολο για αυτόν: υπάρχουν πολλά προβλήματα, ενώ δεν υπάρχει ο Μέσι. Όμως η ιστορική αποχώρηση από το Champions League έγινε ήδη με τον θρυλικό μέσο στο πρόσφατο παρελθόν (1 βαθμός και 0 γκολ σε 2 ματς). Και στην Πριμέρα Ντιβισιόν το αποτέλεσμα της αλλαγής του τεχνικό αποδείχθηκε πολύ σύντομο. Μετά από νίκες επί της Εσπανιόλ και της Βιγιαρεάλ, επίσης όχι πολύ λαμπρές, ακολούθησαν 0-1 με την Μπέτις και 2-2 με την Οσασούνα.

Η Έλτσε είναι αδύναμη, αλλά υπάρχουν και πιο αδύναμες ομάδες

Οι «Πράσινοι» την περασμένη σεζόν κατάφεραν να καταλάβουν τη 17η θέση, την τελευταία από αυτές που επέτρεψαν ακόμη να παρατείνουν την παραμονή τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν και για 2η χρονιά. Τώρα η γενική κατάσταση είναι πολύ παρόμοια. Η ομάδα του Φρανσίσκο σημείωσε μόλις 15 βαθμούς σε 17 αγώνες, έχει μόλις 3 νίκες με 8 ήττες και οξεία αρνητική διαφορά τερμάτων, 16-24. Ταυτόχρονα όμως, μέχρι στιγμής, καταφέρνει να προηγείται ταυτόχρονα των 4 ομάδων της La Liga! Πρόσφατα κατάφεραν να πετύχουν μερικά καλά αποτελέσματα: πήραν την ισοπαλία στην έδρα της Οσασούνα και κέρδισαν την Κάντιθ εντός έδρας. Και με τη Βαλένθια υπήρχαν καλές δυνατότητες για να κερδίσουν βαθμούς: στο 75ο λεπτό ο Μπογιέ, ένας από τους κορυφαίους της Έλτσε, ισοφάρισε. Ωστόσο, ο Piccini στο 86ο έφερε τη νίκη στις «νυχτερίδες». Αυτός ο βαθμός δεν θα έβλαπτε, όπως κι να ‘χει η ζώνη του υποβιβασμού είναι αρκετά κοντά.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά, μόνο 8 αγώνες παίχτηκαν έγιναν μεταξύ των ομάδων και μόνο μία φορά, το 2014, η Έλτσε μπόρεσε να υπερασπιστεί την ισοπαλία 0-0 εντός έδρας. Αυτοί οι βαθμοί έλειψαν πολύ από την Μπαρτσελόνα, η οποία τελικά έχασε τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν από την Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κλείσει την ερώτηση εδώ όσο το δυνατόν νωρίτερα – πόσα λάθη αστοχίες έκαναν! Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι «μπλαουγράνα» θα κερδίσουν το 1ο ημίχρονο και τον αγώνα (απόδοση – 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *