The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Герта-04.10b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα                                   

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Η αντιπαράθεση μεταξύ Μπάγερν και Χέρτα Βερολίνου θα τραβήξει μια γραμμή στο πλαίσιο του προγράμματος του τρίτου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Μπάγερν Μονάχου

Την περασμένη εβδομάδα το Μουσείο της ομάδας του Μοναχού γέμισε με δύο τρόπαια. Στο Σούπερ Κύπελλο UEFA η Μπάερν Μονάχου ήταν ισχυρότερη από τη Σεβίλλη (2:1) και στο Γερμανικό Σούπερ Κύπελλο νίκησε την Ντόρτμουντ (3:2). Εν τω μεταξύ, οι παίκτες του Flick νίκησαν τη Σάλκε 8:0 και έχασαν εντυπωσιακά 1:4 από την Χόφενχαϊμ στο εθνικό πρωτάθλημα.

Χέρτα Βερολίνου

Ταυτόχρονα η Χέρτα γιόρτασε τη θεαματική νίκη 4:1 επί της Βέρντερ Βρέμης, και μια εβδομάδα αργότερα έχασε με σκορ 1:3 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Όπως μπορείτε να δείτε, και στην τρέχουσα εκστρατεία η Γηραιά Κυρία δεν έχει σαφώς σταθερότητα. Σημειώνω ότι στη σεζόν 2019/20 οι Βερολινέζοι έφτασαν στη γραμμή τερματισμού στη δέκατη θέση, χαλώντας ταυτόχρονα πολλά νεύρα στους γίγαντες του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πρόβλεψη

Αλλά σε αυτόν τον αγώνα, οι πιθανότητες της Χέρτα Βερολίνου να εκπλήξει την Μπάγερν είναι σχεδόν μηδενικές. Πιστεύω ότι η Μπάγερν θα θέλει να αποκατασταθεί για το πρόσφατο φιάσκο και σίγουρα θα επιδείξει όλη την επιθετική της δύναμη, για την οποία οι Βερολινέζοι δεν θα είναι έτοιμοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *