The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-РБЛейпциг-05.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Η εικοστή πρώτη αγωνιστική της Bundesliga θα μείνει αξέχαστη για μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και ΡΜ Λειψίας.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν οδεύει με σιγουριά για το δέκατο συνεχόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα. Προηγείται του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 65:19 και διαφορά έξι βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Και στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι παίκτες του Νάγκελσμαν νίκησαν με σκορ5:0 τη Στουτγάρδη, 4:0 τη Βόλφσμπουργκ, 4:0 την Κολωνία και 4:1 τη Χέρτα, ενώ έχασαν 1:2 από την Γλάντμπαχ.

ΡΜ Λειψίας

Τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Μάιντς (4:1), της Στουτγάρδης (2:0) και της Βόλφσμπουργκ (2:0) αντιστάθμισαν πλήρως το αποτέλεσμα των λαθών με Άουγκσμπουργκ (1:1) και Αρμίνια (0:2). Σιγά σιγά η ΡΜ Λειψίας ανακάμπτει από ένα τρομερό ξεκίνημα στην εκστρατεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση με 31 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 38:23 και κοντινή απόσταση από τους 4 πρώτους.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, ταξίδι στο Μόναχο δεν υπόσχεται κάτι καλό για τη ΡΜ Λειψίας. Η επίθεση της Μπάγερν Μονάχου είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, περιμένω για άλλη μια επίδοση στο σκοράρισμα από αυτήν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το ατομικό σύνολο της Μπάγερν Μονάχου είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *