The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Аталанта-26.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023, 9:45μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Η Μίλαν και η Αταλάντα θα έρθουν αντιμέτωπες σε μια μάχη βασικών αρχών για την κατάκτηση της πρώτης 4άδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ως μέρος του εικοστού τέταρτου γύρου της Serie A.
Μίλαν
Δύο σερί νίκες επί των μεσαίων ομάδων Τορίνο (1:0) και Μόντσα (1:0) επέστρεψαν τη Μίλαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 39:30. Πριν από αυτό, όμως, οι Ροσονέρι αποδείχτηκαν απροσδόκητα πιο αδύναμοι σε αναμετρήσεις με Λάτσιο (0:4), Σασουόλο (2:5) και Ίντερ (0:1).
Αταλάντα
Παράλληλα, η Αταλάντα νίκησε τη Σαμπντόρια με 2:0 και τη Λάτσιο με 2:0, σημείωσε ισοπαλία 3:3 με τη Γιουβέντους, καθώς ηττήθηκε από τη Σασουόλο (0:1) και Λέτσε (1:2). Μέχρι στιγμής, οι Μπερκγαμάσκοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 41 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 42:26, αλλά είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.
Πρόβλεψη
Οι γηπεδούχοι, που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξαναβρεί τη διάθεση για νίκες, θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού. Ωστόσο, η Αταλάντα έχει ισχυρό επιθετικό δυναμικό, οπότε, με φόντο τα προβλήματα των Ροσονέρι στην άμυνα, περιμένω από τις ομάδες να ανταλλάξουν εύστοχα σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *