The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Лестер-27.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο τρίτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα από τα grandees, Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενήσει την Κυριακή το βράδυ τη φιλόδοξη Λέστερ. Θα μπορέσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα να συγκροτήσει μια αποτελεσματική ομάδα;

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει προβλήματα προσωπικού

Οι «πολίτες» μπορούν τώρα να βασίζονται σε 13 παίκτες της βασικής σύνθεσης, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γκουαρδιόλα. Ο João Canselo, ο Bernardo Silva και ο Alexander Zinchenko μαζί με τον Aguero είναι τραυματισμένοι. Παρεμπιπτόντως, Ουκρανός μπορεί να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον γράφουν για την ετήσια μίσθωση ­αρκετά  ενεργά. Επιπλέον, οι Laporte και Gundogan βρίσκονται σε καραντίνα και ο τελευταίος έχει κοροναϊό. Ωστόσο, ο Πεπ είναι απίθανο να χρησιμοποιεί τόσο ενεργά τους παίκτες της ακαδημίας όσο ανακοίνωσε. Τον Ake υπέγραψαν εγκαίρως, οι Foden και Garcia έγιναν οι κύριοι παίκτες. Και υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες, με επικεφαλής τον De Bruyne. Ο Κέβιν θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος στον κόσμο, και στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το νούμερο 1. Ο Βέλγος έχει ήδη ένα γκολ και ένα ασίστ.

Η Λέστερ ξεκινά μια άλλη επίθεση

Οι «αλεπούδες» δραστηριοποιούνται αρκετά στην αγορά μεταφορών. Δεν ήταν δυνατό να φυλάξουν τον Μπεν Τσίλγουελ, αλλά τον παζαρέψανε, η Τσέλσι έβγαλε 56 εκατομμύρια για τον ακραίο μπακ. Για πολύ μικρότερο ποσό αγόρασαν τον Timothy Castan από την Αταλάντα, επιπλέον, υπήρχε η ευκαιρία να νοικιάσουν τον Cengiz Under. Ωστόσο, το αποτέλεσμα για τον Brendan Rogers επιτυγχάνεται με το συνηθισμένο κλιπ. Ο Kasper Schmeichel βοήθησε και πάλι, τουλάχιστον εναντίον της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Ο Βάρντι σημείωσε διπλό εναντίον των Blackbirds, ο Prat και ο νεοφερμένος Castan διακρίθηκαν και στους δύο αγώνες. Ο Harvey Barnes έδειξε καλό ποδόσφαιρο εναντίον της Μπέρνλι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε γκολ και ασίστ, και η ομάδα του νίκησε τους «κλαρέ» 4:2. Αν και την Τετάρτη η Λέστερ έχασε 0:2 εντός έδρας. Όμως, πρώτον, ο αντίπαλος ήταν η Άρσεναλ, και δεύτερον, ο Ρότζερς έβγαλε καθαρά μαθητές, εκτός από τον Τζέιμς Μάντισον.

Προηγούμενοι αγώνες

Υπήρχαν διαφορετικές περίοδοι στην ιστορία των συγκρούσεων, τι κοστίζει  η νίκη της Λέστερ στον αγώνα πρωταθλήματος. Αλλά στους 3 τελευταίους αγώνες η Μάντσεστερ Σίτι κέρδιζε πάντα: δύο φορές με σκορ 1-0 και 3-1.

Πρόβλεψη

Η κατάσταση μες’ στη Μάντσεστερ Σίτι είναι δύσκολη, αν και δεν είναι τόσο απαίσια όπως λέει ο Γκουαρδιόλα. Και αυτή είναι μια ευκαιρία για την Λέστερ να κερδίσει τουλάχιστον έναν βαθμό. Το χάντικαπ +2.0 μοιάζει με «σιδερένια» επιλογή (απόδοση – 1,666).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *