The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

OlympiqueLyonnais-ParisSaint-Germain-04.03b

Κύπελλο Γαλλίας – Ημιτελικός

Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 10:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λυών – ΠΣΖ, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ημιτελικού του Γαλλικού Κυπέλλου. Ποιος θα κερδίσει τη μάχη των κορυφαίων γαλλικών συλλόγων;

Τα «λιοντάρια» είναι σε καλή κατάσταση τώρα

Η Λυών δεν τα πάει καλά στην Λιγκ 1, μόνο πέμπτη θέση και 7 βαθμούς πίσω από τις τρεις πρώτες, ο σύλλογος κινδυνεύει να μείνει έξω από το Champions League. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία, ο σύλλογος προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Champions League, όπου σε εξαιρετικό στυλ κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο της Γιουβέντους με σκορ 1:0. Μεγάλη συμβολή σε αυτή τη νίκη έκανε ο τεχνικός Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος αποσυναρμολόγησε τον αντίπαλο στα γρανάζια. Η Λυών θα παίξει επίσης στον τελικό του Λιγκ Καπ, ακριβώς εναντίον της ΠΣΖ, και τώρα η ομάδα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του εθνικού κυπέλλου. Τα «λιοντάρια» είναι τώρα σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και είναι ακόμη σε θέση να δώσουν μάχη στους Παριζιάνους, παρά το γεγονός ότι ο Μέμφις Ντεπάι  δεν έχει ακόμη ανακάμψει από τον τραυματισμό του.

Απρόβλεπτη ΠΣΖ

Ο σύλλογος από το Παρίσι, όπως πάντα, είναι διατεθειμένος θα κερδίσει όλα τα τουρνουά στη σειρά. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με την Λιγκ 1, η ομάδα ηγείται με αυτοπεποίθηση εκεί. Αλλά, φυσικά, το Champions League αποτελεί προτεραιότητα και εκεί οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έχασαν τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα των 16 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 2:1. Το σκορ είναι αρκετά καλό, οι πιθανότητες να φτάσουν στους προημιτελικούς δεν είναι κακές, αλλά θα είναι δύσκολο με τις «σφίγγες». Η ΠΣΖ έχει τέτοια αστέρια όπως Νεϊμάρ, Μπαπέ, Ντι Μαρία, αλλά αυτό είναι αρκετό μόνο για νίκες στην εγχώρια αρένα, οι οποίες δεν ευχαριστούν πλέον και τόσο τους οπαδούς. Οι Παριζιάνοι αναμφισβήτητα θα φτάσουν με τη μαχητική σύνθεση και σκοπεύουν να προκριθούν στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη δυο φορές κατάφερε να νικήσουν τη Λυών αυτή τη σεζόν, 4-2 εντός έδρας και 1-0 εκτός έδρας, και οι δύο αγώνες παίχτηκαν στο πλαίσιο της Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Ένα δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει, όπου οι Παριζιάνοι δεν θα έχουν πλέον τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Η Λυών έχει αποκτήσει σιγουριά στις ικανότητές της και θα παίξει κιόλας με μεγάλη υποστήριξη των οπαδών της. Παρά τις αποδόσεις των bookmakers, δυσκολευόμαστε να δώσουμε προτίμηση σε κάποιον. Η ΠΣΖ μπορεί να αποτύχει ανά πάσα στιγμή, θεωρούμε λογικό εδώ να ποντάρουμε στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *