The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Вулверхэмптон-18.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Μολινό

Η Αγγλία χάρισε πολύ ποδόσφαιρο αυτή την εβδομάδα. Μετά την ελάχιστη, μιας μόνο ημέρας την Παρασκευή, παύση, οι παίκτες θα αρχίσουν και πάλι να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο. Η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα κουραστική. Γουλβς και Λέστερ θα παίξουν μεταξύ τους. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άσχημα στο πρωτάθλημα. Ποιος θα μπορέσει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, «λύκοι» ή «αλεπούδες»; Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Οκτωβρίου 2022.

Η Γουλβς έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει προπονητή

Οι «λύκοι» πριν από την έναρξη της περσινής σεζόν προσκάλεσαν νέο προπονητή, φυσικά τον Πορτογάλο. Είναι ο Bruno Lage και το έργο έδειξε κάποια πρόοδο κάτω από αυτόν, έχοντας ανέβει στην τελική κατάταξη, αλλά συνολικά διατήρησε το ρεαλιστικό του στυλ. Αλλά στο νέο κύκλο, οι «λύκοι» ξεκίνησαν άσχημα (αν και προφανώς δεν ήταν αποτυχία), και όταν σημείωσαν 2 ήττες στη σειρά (αλλά από ποιους – Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ!), η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν βρήκαν αντικαταστάτη, γινόντουσαν διαπραγματεύσεις με τον Λοπετέγκι, αλλά αρνήθηκε να μετακομίσει στην Αγγλία. Ανεξάρτητα απ’ αυτό, κατάφεραν να νικήσουν τουλάχιστον την Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 1:0. Όμως η ισχυρότερη Κρίσταλ Πάλας εξακολουθεί να στριμώχνει τους «λύκους», σημειώνοντας το 2:1 υπέρ τους.

Η Λέστερ ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν

Οι «αλεπούδες» υπό τον Μπρένταν Ρότζερς χάλασαν λίγο τους θαυμαστές τους. Δεν κατάφεραν να πλησιάσουν το απίστευτο επίτευγμα του Ρανιέρι, εξάλλου υπήρξαν δύο ανεπιτυχείς εκβάσεις στη διαμάχη για την 4η θέση. Κέρδιζαν όμως κύπελλα και έπαιζαν σταθερά στην ευρωπαϊκή αρένα. Και μόνο η περασμένη σεζόν έφερε την 8η θέση. Ωστόσο και μετά από αυτό δεν περίμεναν μια τέτοια παγκόσμια αποτυχία που ακολούθησε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Αφού έχασαν τη νίκη εντός έδρας με την Μπρέντφορντ, η Λέστερ έχασε στη συνέχεια έξι σερί, κολλημένη στην τελευταία θέση. Και μόνο τον Οκτώβριο τουλάχιστον κάτι άρχισε να λειτουργεί. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε απλά με σκορ 4:0, με την Κρίσταλ Πάλας έπαιξε ισόπαλα. Συνεχίζοντας την άνοδο, μεσοβδόμαδα σημείωσαν το 2-0 με τη Λιντς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ είχε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Και μόνο τον Φεβρουάριο η Γουλβς κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 2-1.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ ζωντανεύει επιτέλους, αλλά η ακατανόητη ακόμα κατάσταση της Γουλβς συνεχίζεται. Σε τέτοιες συνθήκες, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να κερδίσουν κάποιους βαθμούς, οπότε ποντάρουμε στο «Χ2» (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *