The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

DORTMUND, GERMANY - FEBRUARY 27: Jadon Sancho of Borussia Dortmund celebrates after scoring their side's second goal from the penalty spot during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and DSC Arminia Bielefeld at Signal Iduna Park on February 27, 2021 in Dortmund, Germany. Sporting stadiums around Germany remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Friedemann Vogel - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.
Μπορούσια Παρκ

Την Παρασκευή, η Bundesliga θα ευχαριστήσει με μια συνάντηση, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ.
Η Γκλάντμπαχ επιβράδυνε σοβαρά
Η Γλάντμπαχ σίγουρα σχεδίαζε να παλέψει για μια θέση στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς η ομάδα είναι μόλις ένατη στην Bundesliga. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έχασε εκτός έδρας από τον αουτσάιντερ Μπόχουμ – 1:2, η έναρξη του αγώνα ήταν αποτυχημένη, στο 12ο λεπτό δέχτηκε δύο γκολ. Η ομάδα γνώρισε τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις και βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.
Οι «σφίγγες» χρειάζονται σταθερότητα
Είναι δύσκολο για την Ντόρτμουντ να πετύχει υψηλά αποτελέσματα, γιατί από τη στιγμή που εμφανίζεται ένα αστέρι, οι κορυφαίοι σύλλογοι το αγοράζουν για υψηλό ποσό, έτσι συνέβη με τον Λεβαντόφσκι, τον Χάαλαντ και τώρα είναι η σειρά του Μπίλιγχαμ. Στον τελευταίο γύρο οι «σφίγγες» έχασαν εκτός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 0:2, γεγονός που διέκοψε ένα σερί τριών νικών. Πλέον η ομάδα είναι έκτη στο πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι μόνο ένας βαθμός. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος είχε έως και οκτώ απώλειες προσωπικού, είναι ήδη συνηθισμένο πράγμα για την Ντόρτμουντ.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Γκλάντμπαχ κέρδισε 1-0, οι «σφίγγες» απάντησαν με μια συντριπτική νίκη 6:0.
Πρόβλεψη
Μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες, στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι είναι μικρά φαβορί, αν και θα πρέπει να περιμένουμε παιχνίδια στα αντίθετα μέτωπα. Οι «Μέλισσες» θα έρθουν για τη νίκη, γιατί όλος ο αγώνας για ψηλές θέσεις είναι ακόμα μπροστά. Το στοίχημα στην επιτυχία της Ντόρτμουντ με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται καλό εδώ (απόδοση 1,64.).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *