The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Κροτόνε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Кротоне-22.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Η Γιουβέντους θα δοκιμάσει τη δύναμη της Κροτόνε στον τελευταίο αγώνα του εικοστού τρίτου γύρου της Serie A.

Γιουβέντους

Τον περασμένο μήνα η Γιουβέντους έχασε εκτός έδρας από την Ίντερ (2:0) και τη Νάπολι (1:0), ενώ νίκησε την Μπολόνια 2:0, τη Σαμπντόρια 2:0 και τη Ρόμα 2:0. Έτσι, η Γηραιά Κυρία βρέθηκε στη χαμηλότερη τέταρτη θέση για τον εαυτό της, έχει 42 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 41:19.

Κροτόνε

Ο νεοφερμένος στην ελίτ Κροτόνε κλείνει προβλέψιμα την κατάταξη, έχοντας κερδίσει μόλις 12 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 23:52. Φαίνεται ότι μετά την επιτυχία έναντι της Μπενεβέντο (4:1), η κατάσταση των «καρχαριών» θα βελτιωθεί σημαντικά. Ωστόσο, στη συνέχεια συνθηκολόγησαν με τη σειρά τους από τη Φιορεντίνα (1:2), τη Τζένοα (0:3), τη Μίλαν (0:4) και τη Σασουόλο (1:2).

Πρόβλεψη

Το άνευ όρων φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι η Γιουβέντους, το επίπεδο φιλοδοξίας της οποίας είναι πολύ υψηλότερο. Πιστεύω ότι οι παίκτες  από το Τορίνο είναι αρκετά ικανοί να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους με ένα πλεονέκτημα τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *