The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ρεάλ Μπέτις: προγνωστικά για τον αγώνα

Вильярреал-Бетис-12.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν, οι Βιγιαρεάλ και Μπέτις θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα τους, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων συντάχθηκε από τους αναλυτές του πόρου μας.

Το κίτρινο υποβρύχιο βρίσκεται σοβαρά πίσω από τη ζώνη του Champions League

Η Βιγιαρεάλ είναι μεταξύ εκείνων των ομάδων της La Liga που έχουν στόχο να παλέψουν για θέση στην πρώτη τετράδα. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος είναι έκτος αυτής και η διαφορά από την επιθυμητή θέση αποτελεί 7 βαθμούς. Έχει κανείς την εντύπωση ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» θέλει να ποντάρει στη Conference League, όπου αυτή την εβδομάδα στους 16 έπαιξε εκτός έδρας με την Άντερλεχτ 1:1. Στον τελευταίο γύρο της La Liga, η Βιγιαρεάλ νίκησε εκτός έδρας την Αλμερία με σκορ 2:0. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσουν δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπέτις εξακολουθεί να διεκδικεί την πρώτη δεκάδα

Η Μπέτις απέτυχε αυτή την εβδομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας εκτός έδρας από την ισχυρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:4, θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλύψει ένα τέτοιο χάντικαπ στη ρεβάνς. Δεδομένης της κατάστασης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, πρέπει να επικεντρωθούν πλήρως στο πρωτάθλημα, όπου η Μπέτις είναι πέμπτη, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη 4άδα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κράτησε το έδαφος της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης 0:0. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι έπαιξαν περίπου ισόπαλο αγώνα, αλλά η Μπέτις κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση μεταξύ ομάδων περίπου ίσης κατηγορίας, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τη Βιγιαρεάλ, αυτό μπορεί να εξηγηθεί από τον παράγοντα της έδρας τους. Δεδομένου ότι οι σύλλογοι έπαιξαν μεσοβδόμαδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπορεί να υπάρχει σωματική κόπωση. Στην πρώτη θέση σε μια τέτοια μάχη θα είναι το αποτέλεσμα, οπότε δεν περιμένουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *