The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Вильярреал-11.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Ήδη συνηθισμένα η Πέμπτη θεωρείται η ημέρα των αγώνων του Europa League. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Ντιναμό Κιέβου.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν είναι άψογο

Η Βιγιαρεάλ είχε μια καταστροφική σειρά οκτώ χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα, γεγονός που έκανε τον σύλλογο να πέσει πίσω στην έβδομη θέση. Μόνο η νίκη στον τελευταίο γύρο εναντίον της Έιμπαρ 3:1 επέτρεψε να διακόψει αυτή τη σειρά αποτυχιών. Η ομάδα προσπαθεί να αποκατασταθεί στο Europa League, όπου είναι ήδη με το ένα πόδι στους προημιτελικούς. Πριν από το εντός έδρας παιχνίδι, οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι έχουν ένα άνετο χάντικαπ, το οποίο πρέπει να διατηρηθεί με σιγουριά. Ο προπονητής του «κίτρινου υποβρυχίου» ξέρει πώς να κερδίσει αυτό το τουρνουά, αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε στην τελική επιτυχία, δεδομένης της ύπαρξης πολλών ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Κιεβίτες μπορούν ακόμα να δείξουν κάτι

Η Ντιναμό Κιέβου κατάφερε να δοκιμάσει τη δύναμή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέτυχαν να γίνει άξιος ανταγωνιστής για την Μπάρτσα και τη Γιουβέντους. Όχι χωρίς τύχη, η Ντιναμό πέρασε στον γύρο των 32 του Europa League την Μπριζ 1:1 εντός και 1:0 εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής, όλα είναι καλά στο ουκρανικό πρωτάθλημα, όπου η ομάδα προηγείται με 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο του UPL η ομάδα κατάφερε να νικήσει την ισχυρή Ζοριά με σκορ 2:0. Η ομάδα μπορεί να δείξει ποδόσφαιρο σοβαρού επιπέδου, άλλα έχει έλλειψη σταθερότητας και η ποιότητα των ερμηνευτών κουτσαίνει.

Το πρώτο παιχνίδι

Ο αγώνας στο Κίεβο αποδείχθηκε ανταγωνιστικός, εδώ η τάξη και η εφαρμογή ήρθαν στο προσκήνιο, η Βιγιαρεάλ αποδείχθηκε ισχυρότερος 2:0. Η Ντιναμό είχε δικές της ευκαιρίες, αλλά ως αποτέλεσμα οι Κιεβίτες δεν έκαναν ούτε ένα σουτ στο στόχο.

Πρόβλεψη

Ο ισπανικός σύλλογος θεωρείται το προφανές φαβορί στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά η Βιγιαρεάλ δεν είναι αναμάρτητη, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο σύλλογος του Κιέβου. Ίσως το συνολικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι σαφές, αλλά η Ντιναμό θα μάχεται στο δεύτερο ματς. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *