The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ισλανδία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Исландия-08.09b

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Βέλγιο. Βρυξέλλες. Στάδιο King Baudouin

Την ερχόμενη Τρίτη οι Βρυξέλλες θα φιλοξενήσουν τον δεύτερο γύρο της κατηγορίας Α του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ εθνικών Βελγίου και Ισλανδίας.

Βέλγιο

Την παραμονή οι Βέλγοι νίκησαν τη Δανία 2:0, χάρη σ’ αυτό αμέσως ανέβηκαν στην πρώτη θέση του κουαρτέτου τους. Τώρα οι «Κόκκινοι διάβολοι» δικαιολογημένα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στον κόσμο. Πάντα περνούν τα προκριματικά τουρνουά με ευκολία, και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο οι παίκτες του Martinez κέρδισαν χάλκινα μετάλλια για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ισλανδία

Η Ισλανδία απογειώθηκε το 2015-18, αλλά από τότε αυτή η μετριοπαθής ομάδα επέστρεψε σταδιακά στην κατάσταση μεσαίας. Η τρίτη θέση στα προκριματικά του Euro-2020 είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Στον εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών οι Βίκινγκς έχασαν ελάχιστα 0:1 στην Αγγλία, με το μοναδικό γκολ στο τέλος του παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Ξεκάθαρο φαβορί αυτής της συνάντησης είναι οι γηπεδούχοι, η κατάσταση των οποίων είναι πολύ υψηλότερη. Επιπλέον, περιμένω από το Βέλγιο να κερδίσει με στεγνό σκορ, όπως κι να ‘χει η Ισλανδία είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν χάσει μόνο δύο γκολ στους προηγούμενους δέκα αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ξηρή νίκη της εθνικής Βελγίου με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *