The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-England-14.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Αγώνας για την τρίτη θέση

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου η εθνική ομάδα του Βελγίου θα ανταγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους στο τρέχοντα Μουντιάλ. Αυτό συνέβη ακόμα στη φάση των ομίλων, και οι «κόκκινοι διάβολοι» σε αυτή τη συνάντηση αποδείχθηκαν ισχυρότεροι, νικώντας τους αντιπάλους με σκορ 1:0. Βέβαια, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι σε εκείνη τη συνάντηση και οι δύο ομάδες δεν έβγαλαν τις ισχυρότερες συνθέσεις, τώρα σίγουρα, οι προπονητές θα βγάλουν τις βάσεις για τον αγώνα.

Το πλεονέκτημα για το Βέλγιο

Η εθνική του Βελγίου έπαιξε τον ημιτελικό της μια ημέρα νωρίτερα, επιπλέον, οι “διάβολοι” δεν έπαιξαν στην παράταση, σε αντίθεση με τους Άγγλους. Σε ένα τέτοιο σύντομο τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να επηρεάσει άμεσα το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το Βέλγιο έχει την πιο ισχυρή επίθεση στο σημερινό τουρνουά, είναι απίθανο οι “κόκκινοι” δύο φορές στη σειρά να εγκαταλείψουν το γήπεδο χωρίς σκοραρισμένο γκολ.

Υπάρχουν αδύναμα σημεία

Η εθνική της Αγγλίας είχε δυνατότητα να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν κράτησε το πλεονέκτημα στον αγώνα με την κροατική εθνική ομάδα. Γενικώς, μπορούμε να πούμε ότι η πρόκριση στους ημιτελικούς για τη σημερινή ενδεκάδα του Σάουθγκεϊτ είναι ήδη μεγάλη επιτυχία, επειδή είναι αρκετά νέα ομάδα, η κορυφή της οποίας είναι μπροστά.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου είναι ανώτερη από τους Βρετανούς από την άποψη εμπειρίας και δύναμης, επιπλέον, στο πλευρό των «κόκκινων διαβόλων» είναι η φρεσκάδα, η οποία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον ορισμό του νικητή του επερχόμενου αγώνα. Στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Βέλγιο έχει ήδη κερδίσει την Αγγλία, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αυτό το αποτέλεσμα επαναληφθεί το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Βελγίου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *