The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Γκόου Αχέντ Ιγκλς: προγνωστικά για στοίχημα

ПСВ-ГоуЭхедИглз-23.12

Πρωτάθλημα Ολλανδίας

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φίλιπς

Την ερχόμενη Πέμπτη η Αϊντχόφεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα του 18ου γύρου της Eredivisie μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν τελείωσε τον πρώτο γύρο ως ηγέτης του πρωταθλήματος – κέρδισε εντυπωσιακούς 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 44:24. Εξάλλου, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι «ερυθρόλευκοι» σκόνταψαν μόνο με τη Χέρενφεν (1:1). Σε άλλες περιπτώσεις επικράτησαν 2:0 της Βιτέσε, 4:1 της Ουτρέχτη, 2:1 της Ναϊμέγκεν και 4:1 της Βααλβάικ.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 19:27 είναι η ενδέκατη, κάτι που την ικανοποιεί πλήρως ως νεοφερμένο του πρωταθλήματος. Σημειώστε ότι τον περασμένο μήνα οι «αετοί» με διαφορετική επιτυχία αντιμετώπισαν την Γκρόνινγκεν  (0:1), τη Willem II (1:0), τη Twente (1:2), την Ουτρέχτη (0:0) και τη Ναϊμέγκεν (0:2).

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της PSV Αϊντχόφεν είναι πολύ υψηλότερο και εντός έδρας συνήθως δεν αφήνει την παραμικρή ευκαιρία σε συλλόγους από τον πάτο της βαθμολογίας. Προβλέπω ένα σίγουρο τρίποντο για το μεγιστάνα της Αϊντχόφεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της PSV Αϊντχόφεν με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *