The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΕΛ εναντίον Μπότεφ Πλόβντιβ: πρόγνωση για τον αγώνα

ΑΠΟΕΛ

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Νέο Στάδιο ΓΣΠ

Θα εκμεταλλευτούν οι Κύπριοι τον παράγοντα της έδρας έναντι των Βουλγάρων; Αναλύουμε και ποντάρουμε στον δεύτερο αγώνα των προκριματικών του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μπότεβ Πλόβντιβ στις 28 Ιουλίου 2022.

ΑΠΟΕΛ

Την περασμένη σεζόν οι σημερινοί γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Εθνικού Πρωταθλήματος Κύπρου, μόλις έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη ομάδα. Για αυτό ο ΑΠΟΕΛ πήρε το εισιτήριό του για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ωστόσο, μόνο στην τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση υπό την αιγίδα της UEFA.

Στην Κύπρο η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στη φόρμα που έχει αποκτήσει στα τέσσερα φιλικά που έπαιξε, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και μια νίκη. Το ταξίδι των Κυπρίων στη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, έτσι έχασαν μόνο σ’ ένα από τα πέντε τελευταία ματς τους.

Μπότεφ Πλόβντιβ

Οι φιλοξενούμενοι εκπροσωπούν το εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, όπου στην τελευταία αγωνιστική τερμάτισαν στην τρίτη θέση και μετά από τα πλέι οφ πήραν το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ.

Στη Βουλγαρία έχει ήδη ξεκινήσει η νέα σεζόν, οπότε μπορούμε να μιλάμε για τον καλό αγωνιστικό τόνο των φιλοξενούμενων. Η Μπότεφ Πλόβντιβ έπαιξε τρεις γύρους εντός έδρας, ωστόσο έχασε όλους αυτούς τους αγώνες με συνολικό σκορ 2:6. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την αδύναμη τρέχουσα μορφή της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της συνάντησης. Μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 1,52 και στη Μπότεφ Πλόβντιβ – με 6,20. Η ισοπαλία στον επερχόμενο αγώνα αποτιμάται σε 4,20.

Πρόβλεψη

Η συνάντηση του ΑΠΟΕΛ με την Μπότεφ Πλόβντιβ πρέπει να φέρει επιτυχίες στο στοίχημα στους γηπεδούχους. Οι Κύπριοι είναι πιο δυνατοί από τον αντίπαλό τους και ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τον παράγοντα της έδρας, ειδικά επειδή συνήθως κάνει ζέστη στην πατρίδα τους. Ο βουλγαρικός σύλλογος έχασε σε τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικά τουρνουά και διοργανώσεις.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *