The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για τον αγώνα

Inter-Benfika-19.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ίντερ – Μπενφίκα, οι αντίπαλοι θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα στα προημιτελικά του Champions League.

Η Ίντερ μπορεί ακόμα να έχει μια καλή σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να μαζέψει μερικά τρόπαια ή μπορεί να μείνει χωρίς τίποτα, συμπεριλαμβανομένου του Champions League για την επόμενη σεζόν. Με τη  σειρά, ο σύλλογος έφτασε στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα έπαιξε 1:1 με τη Γιουβέντους. Τα πράγματα πάνε πολύ δύσκολα στο πρωτάθλημα, η σημερινή πέμπτη θέση και δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, οι Μιλανέζοι έχασαν εντός έδρας από τη Μόντσα 0:1, αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη σε πέντε συναντήσεις της Serie A. Η ομάδα δεν παίζει καλά, αν και μπορεί να δείξει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να παίξουν στην επικείμενη μάχη.

Δύσκολα θα επιστρέψει η Μπενφίκα

Οι «αετοί» ξεκίνησαν θεαματικά τη φετινή σεζόν, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τόσο υψηλό ρυθμό. Πλέον η ομάδα προηγείται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, μέχρι το τέλος του οποίου υπάρχουν έξι γύροι και ο πλησιέστερος διώκτης απέχει 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η Μπενφίκα έχασε απροσδόκητα εκτός από τον μέτριο Τσάβες 0:1, το μοναδικό γκολ δέχθηκε στην παράταση, αυτή η ήττα ήταν η τρίτη στη σειρά σε όλα τα τουρνουά. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο προημιτελικό αγώνα, η Μπενφίκα αναφέρθηκε ως ελαφρύ φαβορί, δεδομένου του παράγοντα της έδρας της και όχι της καλύτερης μορφής του αντιπάλου. Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Ίντερ, η ομάδα χρεώθηκε για την επιτυχία, παίζοντας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:0, η Μπενφίκα θα μπορούσε να σκοράρει το δικό της γκολ, αλλά ο Ονανά έδρασε άριστα στο τέρμα.

Πρόβλεψη

Αν και οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, εδώ είναι βέβαιο ότι θα μας περιμένει μια απρόβλεπτη μάχη. Η Ίντερ απέχει ακόμα πολύ από την καλή φόρμα, αλλά και η Μπενφίκα δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο στην αρχή της σεζόν. Είναι πιθανό οι γηπεδούχοι να προσπαθήσουν να προστατεύσουν το πλεονέκτημα που αποκτήθηκε εκτός έδρας. Δεν περιμένουμε το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο και ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *