The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άουγκσμπουργκ εναντίον Χόφενχαϊμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Аугсбур-РБЛейпциг-15.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Αρένα WWK

Άουγκσμπουργκ και Χόφενχαϊμ που διεκδικούν τον υποβιβασμό θα βρεθούν μεταξύ τους στον εναρκτήριο αγώνα της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga.
Άουγκσμπουργκ
Η Άουγκσμπουργκ είναι συνηθισμένη νε βρίσκεται στον πάτο της πελοτόν και αυτή τη στιγμή είναι δέκατη τρίτη με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:36. Σημειώνω ότι αν στην έδρα τους οι «Fuggers» κέρδισαν πρόσφατα την Γλάντμπαχ 1:0 και την Λεβερκούζεν 1:0, εκτός έδρας ηττήθηκαν από την Ντόρτμουντ (3:4), Φράιμπουργκ (1:3) και Μάιντς (1:3).
Χόφενχαϊμ
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Χόφενχαϊμ έμεινε στη μνήμη του κόσμου για 2:2 με τη Στουτγάρδη, που αντικαταστάθηκε από ήττες από Ουνιόν Βερολίνου (1:3), Γλάντμπαχ (1:4), Μπόχουμ (2:5) και Λεβερκούζεν (1:3). Όπως ήταν αναμενόμενο, με τέτοιο ρυθμό, οι «χωρικοί» έπεσαν στη δέκατη τέταρτη θέση με 19 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 29:39 και μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, λόγω της ενεργούς υποστήριξης του κοινού, η Άουγκσμπουργκ έχει πολλές πιθανότητες τουλάχιστον να μην χάσει από άμεσο ανταγωνιστή. Η Χόφενχαϊμ από την άλλη θα δυσκολευτεί να υπολογίζει στην επιτυχία λόγω της χάλια οργάνωσης του παιχνιδιού στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άουγκσμπουργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *