The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ισπανία – Γεωργία στις 7/6/2016, 21:45

Spain-Georgia-7.06

Στις 7 Ιουνίου η εθνική Ισπανίας ολοκληρώνει τους δοκιμαστικούς αγώνες πριν από το Euro-2016 με το φιλικό κόντρα στους Γεωργιανούς. Η ομάδα του Vladimir Weiss παρά το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε στο φόρουμ, επίσης έπαιζε ενεργά τους φιλικούς αγώνες, οι στατιστικές αυτών των αγώνων είναι αρνητικές, αλλά έλαβε την απαραίτητη εμπειρία, η οποία δε χάνεται.

Η ισπανική ομάδα είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά για να κερδίσει το Euro-2016, θα πρέπει όχι μόνο να είναι αποτελεσματική στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Η ομάδα του Del Bosque είναι γνωστή ακριβώς για την άριστη άμυνά της, που επιβεβαιώνουν οι στατιστικές του προκριματικού τουρνουά για το Ευρωπαϊκό Φόρουμ. Σε δέκα παιχνίδια η “Fury Roch” δέχτηκε μόνο τρία γκολ, δηλαδή, 0,3 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία αυτά, αρχίζεις να φοβάσαι για την ικανότητα της Γεωργίας να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον επερχόμενο παιχνίδι.

Μετράει η προσπάθεια

Παρά τη μεγάλη ήττα από τους Ρουμάνους και τρία γκολ από τους Σλοβάκους ο Vladimir Weiss είναι σε σωστό δρόμο. Η εθνική Γεωργίας απέτυχε στα προκριματικά για το Euro-2016, και μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει αυτή την ομάδα του Καυκάσου στο επίπεδο, απαραίτητο για την πρόκριση στο μεγάλο φόρουμ. Και αν είναι έτσι, τότε τα “χτυπήματα” όπως ήττα με σκορ 1:5 από τη εθνική Ρουμανίας είναι αναπόφευκτα.

Πρόβλεψη

Οι Γεωργιανοί είναι πλέον έτη φωτός πίσω από την εθνική Ισπανίας, οπότε δε μπορούν καν να ονειρεύονται μια ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι. Το πολύ, που μπορεί να υπολογίζει η ομάδα από τον Καύκασο, είναι να σκοράρει ένα γκολ, αλλά οι Ισπανοί έχουν δική τους άποψη σ’ αυτό το θέμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ισπανίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,47 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *