The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίντλεσμπρο εναντίον Τσέλσι

middlesbrough-chelsea-20-11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 6:00 μ.μ.

Riverside Stadium, Μίντλεσμπρο

Ο μοναδικός αγώνας του 12ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Μίντλεσμπρο και Τσέλσι Λονδίνου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν ότι οι «μπλε» δε θα έχουν κανένα πρόβλημα στη συλλογή των τριών βαθμών, αλλά οι παίκτες από την Μίντλεσμπρο έχουν διαφορετική άποψη για το θέμα αυτό.

Προς το παρόν 15οι

Η Μίντλεσμπρο ξεκίνησε τη σεζόν έντονα, αλλά στη συνέχεια έγινε φανερό ότι η ομάδα του Aitor Karanka δεν είναι τόσο καλοστημένη, για να είναι στην πρώτη δεκάδα. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ τα “λιοντάρια” τρεις φορές έπαιξαν ισοπαλία, με τη Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ και ΜανΣίτι, έχασαν με σκορ 0:1 από τη Γουότφορντ στο “Ρίβερσαϊντ” και νίκησαν 2:0 την Μπόρνμουθ. Επί του παρόντος η Μίντλεσμπρο στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 15η θέση.

Πέντε νίκες στη σειρά

Η Τσέλσι καθυστερούσε στην αρχή, αλλά μετά συνήρθε, ο Conte άλλαξε το τακτικό σχήμα, έχοντας μεταβεί από τέσσερις αμυντικούς σε τρεις, και αυτό απέδωσε. Σε πέντε τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Αγγλίας η Τσέλσι μόνο κέρδιζε, νικήθηκαν οι εξής ομάδες: Χαλ, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Σαουθάμπτον. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι σε αυτά τα παιχνίδια οι “αστυνομικοί” δεν έχασαν ούτε ένα γκολ. Μετά τους 11 γύρους η ομάδα του Conte στο ενεργητικό της έχει 25 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θέλει να είναι ηγέτης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σπάζοντας όλα τα εμπόδια στην πορεία της. Εάν οι «μπλε» παίξουν τουλάχιστον στο 80% των δυνατοτήτων τους, τότε η Μίντλεσμπρο δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει τους βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι, είναι πολύ διαφορετικά τα επίπεδα των μελλοντικών αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *