The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντέρμπι Κάουντι εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Дерби-ВестХэм-30.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Πράιντ Παρκ Στέιντιουμ
Με μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ Ντέρμπι Κάουντι και Γουέστ Χαμ θα κλείσει το πρόγραμμα των αγώνων των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ντέρμπι Κάουντι
Η Ντέρμπι Κάουντι, αν και παίζει στη League 1, εκεί δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες επί των Κέιμπριτζ (1:0), Άκρινγκτον (4:0), Τσέλτεναμ (3:2), Μπόλτον (2:1) και Πορτ Βέιλ (2:1), ανέβηκε στην τέταρτη θέση με διεκδίκηση να επιστρέψει στο Τσάμπιονσιπ. Και στο Κύπελλο Αγγλίας νίκησαν την Τόρκι (2:2, 5:0), τη Νιούπορτ (2:1) και την Μπάρνσλι (3:0).
Γουέστ Χαμ
Την ίδια στιγμή, η Μπρέντφορντ (1:0) νικήθηκε από τη Γουέστ Χαμ, όπως κι να ‘χει, υπό τον Μόγιες, τα «σφυριά» είναι περισσότερο ομάδα κυπέλλου. Την παραμονή νίκησαν την Έβερτον (2:0) στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου πλέον είναι μόλις στη δέκατη έκτη θέση, ένα πόντο πίσω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πρόβλεψη
Η Ντέρμπι Κάουντι που βρίσκεται σε τέλεια φόρμα σίγουρα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Γουέστ Χαμ, της οποίας η προτεραιότητα είναι να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ. Δεν θα εκπλαγώ αν, με την υποστήριξη των κερκίδων του, το αουτσάιντερ του ζευγαριού τουλάχιστον δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: Η Ντέρμπι Κάουντι δε θα χάσει με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *