The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισημερινός εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

volga

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ισημερινός – Σενεγάλη, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον τελευταίο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Όμορφος Ισημερινός
Η εθνική ομάδα του Ισημερινού πριν τον τελευταίο γύρο μοιράζεται το προβάδισμα με τους Ολλανδούς στην τετράδα, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο. Η ομάδα ξεκίνησε με σίγουρη νίκη επί των γηπεδούχων της διοργάνωσης, των Κατάρ – 2:0, ο Ένερ Βαλένσια σημείωσε διπλό στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια οι Νοτιαμερικανοί κράτησαν το επιθυμητό σκορ χωρίς προβλήματα. Στο δεύτερο παιχνίδι με την Ολλανδία, οι Ισημερινοί δέχθηκαν ένα γρήγορο γκολ, αλλά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισαν, ενώ είχαν ευκαιρίες για νίκη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τον αντίπαλο, καταγράφοντας έκβαση 1:1. Η ισοπαλία σε αυτή τη συνάντηση εγγυάται την πρόκριση στα πλέι οφ, αν και πιθανότατα από τη δεύτερη θέση. Ο βασικός σκόρερ της ομάδας Βαλένσια κινδυνεύει να χάσει αυτή τη συνάντηση, είχε τραυματισμό.
Η Σενεγάλη θα αγωνιστεί για τα πλέι οφ
Οι νυν πρωταθλητές Αφρικής ήρθαν σε αυτό το τουρνουά χωρίς το βασικό τους αστέρι Sadio Mane, κάτι που είναι μεγάλη απώλεια, δεδομένης της φόρμας και της μεγάλης επιθυμίας του παίκτη να παίξει για τη χώρα, έχει τραυματισμό. Οι Σενεγαλέζοι δείχνουν πολύ σοβαροί, στο εναρκτήριο ματς η ομάδα έχασε από τους Ολλανδούς με 0:2, αν και δεν ήταν χειρότεροι αγωνιστικά. Στη δεύτερη συνάντηση κατάφεραν να κερδίσουν την εθνική του Κατάρ με σκορ 3:1. Η κατάσταση του τουρνουά είναι τέτοια που για να προκριθούν στα πλέι οφ χρειάζονται μόνο για να κερδίσουν στον επερχόμενο αγώνα, και ο αντίπαλος είναι σοβαρός. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι εθνικές ομάδες συναντήθηκαν μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν πριν από 20 χρόνια, τότε η νίκη σε φιλικό αγώνα πήγε στη Σενεγάλη 1:0.
Πρόβλεψη
Αρχικά δεν υπήρχε φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, τώρα δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους Ισημερινούς. Η αφρικανική ομάδα θα πρέπει να πάρει περισσότερα ρίσκα εδώ, ο Ισημερινός θα είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Σε γενικές γραμμές, περιμένουμε προσεκτικό ποδόσφαιρο, όπου όλα μπορούν να κριθούν από ένα γκολ. Ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *