The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Тоттенхэм-27.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Γούλβερχαμπτον. Molyneux Stadium

Το πρόγραμμα του δέκατου πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα τελειώσει με συναρπαστικό αγώνα μεταξύ Γουλβς και Τότεναμ.

Γουλβς

Προς το παρόν η Γουλβς κατατάσσεται ενδέκατη στην κατάταξη, έχοντας 20 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 14:19. Το τελευταίο τμήμα της σεζόν δεν ήταν το καλύτερο για τους «λύκους». Νίκησαν την Άρσεναλ 2:1 και την Τσέλσι 2:1, χάνοντας 0:4 από τη Λίβερπουλ, 0:1 από την Άστον Βίλα και 1:2 από την Μπέρνλι.

Τότεναμ

Η Τότεναμ απέχει επίσης πολύ από τη βέλτιστη κατάστασή της, όπως αποδεικνύεται από τους πρόσφατους αγώνες της με την Τσέλσι (0-0), την Άρσεναλ (2-0), την Κρίσταλ Πάλας (1-1), τη Λίβερπουλ (1-2) και τη Λέστερ (0-2). Έτσι, οι Σπερς σημείωσαν 25 βαθμούς, χάρη σ’ αυτό είναι έκτοι με τη διαφορά τερμάτων 25:14.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας είναι σημαντικά υψηλότερο, αλλά η Γουλβς φημίζεται για την ευελιξία της και τις καλά συντονισμένες αμυντικές της ενέργειες. Η πρόβλεψή μου είναι: εδώ δεν θα υπάρξει τεράστιος αριθμός γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *