The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Κροατία: προγνωστικά για τον αγώνα

Аргентина-Мексика-26.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Ημιτελικοί
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Το κεντρικό αθλητικό γεγονός του τέλους του τρέχοντος έτους είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίο η Αργεντινή θα παίξει με την Κροατία. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.
Οι Αργεντινοί πιστεύουν στην απόλυτη επιτυχία
Κανείς δεν εκπλήσσεται που οι Αργεντινοί μπήκαν στα ημιτελικά, επειδή η ομάδα θεωρήθηκε αρχικά ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Θυμηθείτε ότι ο Μέσι και η παρέα ξεκίνησαν με μια συγκλονιστική ήττα από τη Σαουδική Αραβία 1:2, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν το Μεξικό και την Πολωνία, γεγονός που τους επέτρεψε να κερδίσουν τον όμιλο. Στα πλέι οφ, νίκησαν πρώτα την εθνική Αυστραλίας με σκορ 2:1. Όλα πήγαν στη νίκη κόντρα στην Ολλανδία, αλλά κερδίζοντας 2:0, έπαιξαν 2:2, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 90+11 λεπτά. Ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Αργεντινοί ήταν πιο εύστοχοι. Δύο παίκτες από τη Σεβίλλη, ο Ακούνα και ο Μοντιέλ, θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω των κίτρινων καρτών.
Οι Κροάτες δεν φοβούνται κανέναν
Η Εθνική Κροατίας δεν δείχνει λαμπερό παιχνίδι, αλλά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Στη φάση των ομίλων, ήταν δεύτεροι, αφήνοντας να περάσει μπροστά εθνική Μαρόκο, η οποία και αυτή θα παίξει στα ημιτελικά. Μόνο στη διαδικασία των πέναλτι στους 16 κατάφεραν να ξεπεράσουν την ισχυρή ιαπωνική ομάδα. Το μεγαλύτερο τεστ ήταν η μάχη στα προημιτελικά με τη Βραζιλία, ο αντίπαλος θεωρούνταν φαβορί, και σε κάποια σημεία πίεζε σοβαρά. Οι Κροάτες δέχτηκαν στο τέλος της πρώτης παράτασης, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τον Νεϊμάρ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στη διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας Λιβάκοβιτς έδειξε ξανά την δεξιότητά του, αν και έπιασε μόνο ένα σουτ. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους δύο φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το 1998, οι Αργεντινοί κέρδισαν 1:0, και στο τελευταίο το 2018, η Κροατία κέρδισε 3:0, και στις δύο περιπτώσεις οι αγώνες ήταν στη φάση των ομίλων.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά οι Νοτιοαμερικανοί θεωρούνται φαβορί, αυτό οφείλεται στον παράγοντα του Μέσι, αν και η Κροατία είναι πολύ επικίνδυνη, κάτι που έχουν ήδη αποδείξει. Το επίπεδο κινήτρων θα είναι στο αποκορύφωμα, γιατί διακυβεύεται εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πολλούς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κερδίσουν το πιο διάσημο τρόπαιο. Οι Κροάτες θα παίξουν σίγουρα με άνετο τρόπο, νούμερο δύο, αν και αυτό δεν θα διευκολύνει το έργο για τους Αργεντινούς. Οι αντίπαλοι θα ενεργήσουν προσεκτικά, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν γκολ, ας ποντάρουμε στο over 2 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *