The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-БоруссияД-19.01b

Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 9:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Μετά από μια βαρετή Δευτέρα, τα κορυφαία πρωταθλήματα σε όλη τους τη δόξα επιστρέφουν σε εμάς. Οι ειδικοί μας έχουν προετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ.

Οι «φαρμακοποιοί» τράβηξαν πολύ με αποτυχίες

Κάτι δεν πάει καλά με την Λεβερκούζεν, τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Στον τελευταίο οι «φαρμακοποιοί» έχασαν εκτός έδρας από την Ούνιον Βερολίνου. Ταυτόχρονα η Λεβερκούζεν παραμένει στην υψηλή τρίτη θέση, μπροστά από τον επερχόμενο αντίπαλο μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Πολλοί τραυματισμοί μπορεί να ήταν η αιτία των πρόσφατων αποτυχιών. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορέσουν να παίξουν εναντίον της Ντόρτμουντ λόγω τραυματισμών. Η σειρά είναι δυσάρεστη. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη σοβαρές συνέπειες, επειδή ο στόχος του συλλόγου είναι να τερματίσει στους τέσσερις πρώτους.

Απρόβλεπτες «σφίγγες»

Λόγω της αστάθειάς της η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να αγωνιστεί για την πρώτη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Προς το παρόν ο σύλλογος είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα, παρόλο που όλα μπορεί να αλλάξουν, καμία ομάδα δεν δείχνει ομοιόμορφο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Φέτος οι «σφίγγες» ξεκίνησαν με δύο νίκες πάνω από τη Βόλφσμπουργκ και την ΡΜ Λειψίας, φάνηκε ότι μετά από τέτοιους αντιπάλους η Μάιντς ήταν εύκολο θήραμα, αλλά απέτυχαν να νικήσουν το αουτσάιντερ 1:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες χαρίζουν συχνά στους οπαδούς τους παραγωγικούς αγώνες, σκόραραν τουλάχιστον τέσσερα γκολ ανά παιχνίδι στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν έγινε ανταλλαγή νικών εντός έδρας, οι «σφίγγες» κέρδισαν 4:0 και η Λεβερκούζεν απάντησε με νίκη στα πέναλτι – 4:3.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο ισχυρές και φιλόδοξες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα με τον ίδιο αριθμό βαθμών. Νίκη επί του ισχυρού άμεσου ανταγωνιστή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Η Ντόρτμουντ είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, αλλά μόνο επειδή ο αντίπαλος έχει μια μικρή κρίση. Σας προτείνουμε να εμπιστευτείτε τα στατιστικά στοιχεία και να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *