The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LEVERKUSEN, GERMANY - AUGUST 04: Kai Havertz of Bayer 04 Leverkusen looks on prior to the pre-season friendly match between Bayer 04 Leverkusen and FC Valencia at BayArena on August 4, 2019 in Leverkusen, Germany. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκελζενκίρχεν. Φέλτινς Αρένα

Σας παρουσιάζουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Λεβερκούζεν. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου και μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα, καθώς το στοίχημα μας φαίνεται προφανής.

Η Σάλκε περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος

Μετά την επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα οι οπαδοί της Σάλκε περίμεναν με την ελπίδα ότι τα φαβορί τους θα παραμείνουν στην πρώτη εξάδα. Οι «βασιλικοί μπλε» απέτυχαν τελείως, κερδίζοντας μόνο έναν βαθμό σε πέντε παιχνίδια και έχουν ήδη πέσει στη δέκατη θέση. Ευτυχώς τουλάχιστον υπάρχει ένα περιθώριο ασφάλειας και θα πρέπει να παλέψουν για επιβίωση, γιατί αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα χειρότερα κλαμπ του πρωταθλήματος. Οι αποτυχίες μπορεί να σχετίζονται με μεγάλο αριθμό τραυματισμένων παικτών, υπάρχουν έως και οκτώ. Η Σάλκε παίζει χωρίς διάθεση και τη θέληση να κερδίσει, κάτι που είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Οι παίκτες περιμένουν απλώς να τελειώσει αυτό το αποτυχημένο πρωτάθλημα.

Η Λεβερκούζεν έχει την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα

Οι «φαρμακοποιοί» εξακολουθούν να έχουν μια καλή σεζόν, αυτή την εβδομάδα η ομάδα έφτασε στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου, νικώντας την Σααρμπρύκεν 3:0 χωρίς προβλήματα. Στην Μπουντεσλίγκα το κύριο καθήκον της ομάδας είναι να μπει στην πρώτη τετράδα, προς το παρόν η Λεβερκούζεν είναι πέμπτη, αλλά είναι πίσω από την Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ μόνο σε επιπλέον δείκτες. Οι «φαρμακοποιοί» έχουν κάθε ευκαιρία να προσπεράσουν τον ανταγωνιστή σε αυτόν τον γύρο, επειδή η Γκλάντμπαχ πηγαίνει να επισκεφτεί την ανελέητη Μπάγερν Μονάχου, από την οποία έχασε η Λεβερκούζεν εντός έδρας της στον τελευταίο γύρο με σκορ 2:4. Η Λεβερκούζεν θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τους Βαυαρούς στον τελικό του Κυπέλλου της χώρας.

Προσωπικές συναντήσεις

Κάθε σεζόν οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους τουλάχιστον δύο φορές. Στον πρώτο γύρο οι «φαρμακοποιοί» κέρδισαν εντός έδρας με σκορ 2:1, χάρη στο διπλό του επιθετικού της Αργεντινής Lucas Alario.

Πρόβλεψη

Δύο διάσημα κλαμπ με μεγάλους στόχους, τα οποία είναι γνωστά για τις εμφανίσεις τους σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, η αφίσα φαίνεται εντυπωσιακή. Στην πραγματικότητα η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί, οπότε η απόδοση στους «φαρμακοποιούς» πέφτει γρήγορα. Πιστεύουμε ότι μπορείτε άνετα να ποντάρετε στη νίκη του συλλόγου από το Λεβερκούζεν, οι ομάδες διαφέρουν πολύ όσον αφορά τη φόρμα, καθώς επίσης η Σάλκε δεν έχει πια κίνητρα για το τουρνουά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *