The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Βαλένθια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Valencia-19.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγ, θα έρθει η ώρα για πολύ δυνατά ζευγάρια. Η Αταλάντα και η Βαλένθια καταλαβαίνουν τέλεια πόσο και οι δύο ήταν τυχερές με την κλήρωση, οι ομάδες σίγουρα σχεδιάζουν να προκριθούν στους προημιτελικούς. Πώς θα είναι ο αγώνας μεταξύ τους στο «San Siro» του Μιλάνου; Οι αναγνώστες θα βρουν εδώ την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Φεβρουαρίου 2020.

Η Αταλάντα αναγκάζεται και πάλι να παίξει με ασυνήθιστα γεμάτο πρόγραμμα

Η «Θεά» έλαβε κιόλας δύσκολο πρόγραμμα με τη βούληση της μοίρας. Οι τελευταίοι 2 αντίπαλοι στη Σέριε A ήταν η Φιορεντίνα και η Ρόμα, επιπλέον, με την τελευταία το Σάββατο ήταν «σφαγή» για την τέταρτη θέση στο Κάλτσο. Σε αυτόν τον αγώνα, παρεμπιπτόντως, οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έδειξαν όλα τα χαρακτηριστικά τους, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Τα τελευταία περιλαμβάνουν το πόσα λάθη έκαναν οι αμυντικοί. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα ανέβασε τους ρυθμούς της και ήδη από το 59ο λεπτό σημείωσε προβάδισμα. Αλλά πόση ενέργεια άφησαν οι «μπεργκαμάσκι» κατά την πίεσή τους. Θα προλάβουν οι παίκτες να ανακτήσουν τις δυνάμεις έως την Τετάρτη;

Η Βαλένθια έχασε τη φόρμα της σε λάθος στιγμή

Οι «νυχτερίδες» έπαιξαν τον αγώνα τους στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν την Παρασκευή. Το αποτέλεσμα ήταν μια απροσδόκητα παραγωγική ισοπαλία στο Mestalla με έναν από τους ανταγωνιστές της, Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι από τη Μαδρίτη δύο φορές έβγαιναν μπροστά και δύο φορές έχαναν σε απάντηση. Αλλά πρέπει να θεωρήσετε αυτό το 2-2 ως ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα για τους «Los Ches»; Πιθανότατα όχι, αφού οι «στρωματάδες» τώρα έχουν μάλλον μέτρια εμφάνιση, οπότε η Βαλένθια έχασε βαθμούς στην έδρα της, χωρίς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προσπεράσει το σύλλογο από την πρωτεύουσα και, αντίθετα, αφήνοντας άλλες ομάδες να την προσπεράσουν. Και, το πιο σημαντικό, αυτός είναι ο τρίτος αγώνας που αδυνατεί να κερδίσει, πριν από αυτόν ήταν ο αποκλεισμός από το κύπελλο από την Γρενάδα και συντριπτικά 0-3 με την Χετάφε. Θα μπορέσει ο Άλμπερτ Θέλαδες να σκεφτεί κάτι επειγόντως, γιατί τώρα οι παίκτες του δεν έχουν χρόνο για χαλάρωση, την άνοιξη μπορεί να θαφτεί ολοκληρωτικώς η σεζόν που είχε σχετικά καλή αρχή.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Ιταλοί μόλις ξεκίνησαν να παίζουν σε διεθνές επίπεδο. Πριν από αυτή τη συνάντηση είχαν μόνο ένα φιλικό παιχνίδι με τους Ισπανούς το καλοκαίρι του 2017, όπου τα γκολ του Τολόι και του Παλομίνο έφεραν νίκη 2-1 στην Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια έφτασε στους 16 εξαιτίας της δυνατότητας να παίξει εκτός έδρας, νίκησε την Τσέλσι στο Λονδίνο και, κυρίως, την Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Έτσι λοιπόν κι εδώ οι φιλοξενούμενοι μπορεί να χαλάσουν τα νεύρα στον αντίπαλο, οπότε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» μοιάζει τέλεια επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *