The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-Байер-07.05_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Στη Γερμανία ετοιμάζεται ο προτελευταίος γύρος. Και μάλλον θα υπάρξουν πολλές ίντριγκες σε αυτό, η κυριότερη είναι ποιος θα καταφέρει να αποκτήσει θέση στην τετράδα του Champions League. Ένας από τους διεκδικητές, η Λεβερκούζεν, έρχεται να επισκεφθεί τη Χόφενχαϊμ. Θα πετύχουν οι «ασπιρίνες» το επιθυμητό αποτέλεσμα; Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας έκαναν μια πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 7 Μαΐου 2022.

Η Χόφενχαϊμ τα χάλασε όλα στο τέλος της σεζόν

Οι «χωρικοί» έπαιξαν ανεπιτυχώς το τελευταίο πρωτάθλημα. Τότε ο σύλλογος από το Σίνσχαϊμ, παρεμπιπτόντως, χωρίς φιλοδοξίες, έπεσε στην 11η θέση. Σε αυτό το φόντο, τώρα η ομάδα, φυσικά, ανέβασε ρυθμούς. Ωστόσο, αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι τα τρέχοντα αποτελέσματα φαίνονται απογοητευτικά με φόντο εκείνες τις προσδοκίες που ήταν τον χειμώνα. Τότε ήταν στους 4 πρώτους και οι πιθανότητες να φτάσουν στο Champions League συζητούνταν όλο και πιο δυνατά. Όμως η τελευταία επιτυχημένη σειρά, με 4 νίκες και μια ισοπαλία επί της Μπάγερν Μονάχου, ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαρτίου. Στους επόμενους 7 γύρους κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 3 βαθμούς, μέσω ισοπαλιών. Ακόμη και τη Γκρόιτερ δεν κατάφεραν να νικήσουν, με αυτό το αουτσάιντερ ο αγώνας έληξε 0-0. Στις 30 Απριλίου, παίζοντας εντός έδρας, η Χόφενχαϊμ έχασε από τη Φράιμπουργκ. Τώρα, de facto, μπορεί να αποχαιρετήσει τις ελπίδες επιστροφής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση…

Η Λεβερκούζεν μπορεί να κάνει αποφασιστικό βήμα προς ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν

Οι «ασπιρίνες» έθεσαν ξεκάθαρους στόχους. Στο Λεβερκούζεν έχει συνηθίσει ότι τα φαβορί του παίζουν στο Champions League. Σε αυτό το τουρνουά για αρκετές φορές στη σειρά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν. Και, φυσικά, προσκαλώντας τον Τζεράρντο Σεοάνε από την Ελβετία κατά τη διάρκεια της off-season 2021, περίμεναν τουλάχιστον την 4η τελική θέση. Για πολύ καιρό κρατιόνταν στην 3η θέση, ακριβώς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ. Ακόμη και στο Γιουρόπα Λιγκ κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ. Αλλά από την άνοιξη προέκυψαν προβλήματα: στην ευρωπαϊκή διοργάνωση έχασαν και τις δύο συναντήσεις από την Αταλάντα, στην Μπουντεσλίγκα τον Απρίλιο, με τη Μπόχουμ και τη ΡΜ Λειψίας, κέρδισαν μόνο 1 βαθμό. Ωστόσο, μετά υπήρξε μια συντριπτική νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρθ. Ενώ η νίκη επί της Άιντραχτ, σε συνδυασμό με την αστοχία της ΡΜ Λειψίας, δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για να κλείσουν τη θέση στην πρώτη 4 αυτή τη στιγμή.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χόφενχαϊμ παίζει με σιγουριά με την Λεβερκούζεν τα τελευταία χρόνια. Σε 11 τελευταίες συναντήσεις οι «ασπιρίνες» κέρδισαν μόνο δύο φορές. Ενώ το 2021 και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι, 0-0 και 2-2.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ δεν είναι σε καλή φόρμα και οι φιλοξενούμενοι με κίνητρο θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Ποντάρουμε στην Λεβερκούζεν (απόδοση 2,12).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *