The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-2001

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κρέιβεν Κότατζ, Λονδίνο

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα της Κυριακής στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρωθεί με τη μονομαχία μεταξύ Φούλαμ και Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έχασαν στον τελευταίο γύρο στην έδρα τους και είναι πρόθυμοι να πάρουν την ικανοποίηση στον αγώνα ενάντια σε αουτσάιντερ. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι “Cottagers”, μετά την άνοδο που σχετίζεται με την άφιξη του Ranieri, είναι και πάλι “παγιδευμένοι” σε ήττες.

Τρεις ήττες

Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Φούλαμ μόνο έχανε, οι “Cottagers” ήταν πιο αδύναμοι από την Άρσεναλ και την Μπέρνλεϊ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας, χάνοντας από την Όλνταμ Αθλέτικ στην έδρα της 1:2. Η ήττα από την Όλνταμ επιβεβαιώνει τη διατριβή ότι η Φούλαμ είναι σε κακή αθλητική φόρμα, είναι μάλλον απίθανο οι «Cottagers» να μπορέσουν να πολεμήσουν τη Τότεναμ σε μια τέτοια κατάσταση.

Μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε

Η Τότεναμ στον τελευταίο γύρο έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:1, αλλά σημειώνουμε ότι ο Sir Alex δεν χρησιμοποίησε τεράστιο αριθμό ευκαιριών πιθανών σκορ, ωραίος ήταν ο De Gea, που κέρδισε θάρρος. Πριν από την ήττα η Τότεναμ κέρδισε τρεις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες ήταν ξηρές. Στην κατάταξη η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 48 πόντους στο ενεργητικό, που είναι 9 πόντους λιγότερο από τη Λίβερπουλ, η οποία ηγείται της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ θα πιάνεται στους βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι απίθανο η Τότεναμ να σκοντάψει δύο φορές στη σειρά. Η ομάδα του Ποκετίνιο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, επιπλέον, τα “σπερς” παίζουν καλύτερα απ’ όλους στο πρωτάθλημα. Σ’ αυτό το ζευγάρι μοιάζει καλό το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,79.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *