The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Наполи-28.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ευρώπη, όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα είναι ήδη παίζονται. Συμπεριλαμβανομένης της ιταλικής Serie A, όπου έχει προγραμματιστεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιοδεία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η μονομαχία μεταξύ Φιορεντίνα και Νάπολι θα είναι η κορωνίδα της, η οποία, για επαγγελματικούς λόγους, έμεινε για την κύρια ώρα της Κυριακής. Τι θα καταφέρουν οι παίκτες του Σπαλέτι σε αυτόν τον αγώνα; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου δημιούργησε μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 28 Αυγούστου 2022.

Η Φιορεντίνα θα προσπαθήσει να δώσει ένα αποτέλεσμα όχι χειρότερο από την τελευταία κλήρωση

Οι «βιολέτες» είναι σίγουρα φιλόδοξος σύλλογος. Τώρα όμως ο ανταγωνισμός στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του Calcio είναι εξαιρετικά σφιχτός. Έτσι, το αποτέλεσμα του πρώτου έτους εργασίας στη Φλωρεντία Vincenzo Italiano θα πρέπει να θεωρηθεί εξαιρετικά υψηλό. Μπόρεσε επιτέλους να ανεβάσει την ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έστω κι αν ήταν η Conference League (όπου, παρεμπιπτόντως, την Πέμπτη με την Τβέντε κέρδισαν το εισιτήριο στον γύρο των ομίλων). Επιπλέον, στις συνθήκες της χειμερινής πώλησης του Βλάχοβιτς, στάθηκε δυνατό να προσπεράσουν την Αταλάντα. Αλλά όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο θα είναι τουλάχιστον να επαναληφθούν αυτά τα αποτελέσματα. Όμως η αρχή ήταν σχετικά καλή. Σημείωσαν νίκη επί της Κρεμονέζε με γκολ στο 95ο λεπτό. Ενώ εκτός έδρας σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Έμπολι.

Η Νάπολι θα προσπαθήσει να μείνει ανάμεσα στους κορυφαίους με ανανεωμένη σύνθεση

Οι Παρθενοπέι δελέασαν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στη θέση του προπονητή το 2021. Ο πρώην τεχνικός της Ζενίθ εξασφαλίζει την πρόοδο των παικτών του σχεδόν παντού. Αυτό συνέβη στη Νάπολη: στην αρχή υπήρξε κιόλας ένας έντονος αγώνας για το Scudetto, αλλά σταδιακά η ομάδα έμεινε πίσω από την Ίντερ και τη Μίλαν. Ο τερματισμός όμως στην 3η θέση ήταν επίσης μια καλή ανάβαση… Μετά την οποία έφυγαν ντόπιοι θρύλοι όπως ο Μέρτενς και ο Ινσίνιε, ο Κουλιμπαλί και ο Οσπίνα. Αλλά επιστράτευσαν καλά παιδιά: τον Εστιγκόρ, τον Σιρίγκου, τον Σιμεόνε Τζούνιορ, τον Ματίας Ολεβέιρα, πρόσφατα τον Ρασπραντόρι με τον Ντομπέλε. Αλλά η κύρια ανακάλυψη ήταν, φυσικά, ο Κβαρατσχέλια. Γκολ και πάσα στο ματς ντεμπούτο με τη Βερόνα, «διπλό» κόντρα στη Μόντσα – σπουδαίο ξεκίνημα για τον Γεωργιανό, που βοήθησε τους νέους του συνεργάτες να ξεκινήσουν με 2 νίκες. Αλλά τώρα τους περιμένει ένα σοβαρό τεστ: ταξίδι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νάπολι είχε 3 σερί νίκες το 2021. Όμως τον Ιανουάριο στο Σαν Πάολο ήταν 2-2 στο κύπελλο στην κανονική διάρκεια, μετά την οποία οι φιλοξενούμενοι πρόσθεσαν τρεις φορές στην παράταση. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο, η Φιορεντίνα σημείωσε 3:2 στο πλαίσιο του Calcio.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα θα παλέψει για το αποτέλεσμα εντός έδρας, αλλά η Νάπολι θα έρθει να κερδίσει εξ ορισμού. Ποντάρουμε στο «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *