The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

09.02-Napoli

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επερχόμενο Σάββατο, στις 9 Φεβρουαρίου, στη Φλωρεντία θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του 23ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου η Φιορεντίνα στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Νάπολι. Οι εταιρείες στοιχημάτων εξολοκλήρου προτιμούν τους «παρτενοπέι», αλλά αυτή τη στιγμή οι «βιολέτες» είναι  πολύ καλές. Έτσι δεν θα βιαζόμουν με το στοίχημα στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα τα έχει όλα μια χαρά

Αυτή τη στιγμή η Φιορεντίνα βρίσκεται μόνο στην 9η θέση του πρωταθλήματος, που δεν μπορεί να μην ευχαριστεί τους οπαδούς της. Ωστόσο, η ενδεκάδα του Pioli δεν είναι τόσο άσχημη, επειδή η απόσταση από την πολυποθούμενη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων είναι μόλις 4 μονάδες: 31 έναντι 35. Επιπλέον, στην ουσία οι «βιολέτες» έχασαν μόνο 5 αγώνες σε 22 γύρους, κάτι που είναι αρκετά καλό. Επιπλέον, στους τελευταίους 10 αγώνες η ομάδα επέτρεψε μόνο μία ελάχιστη ήττα 0:1 από την Πάρμα. Τον τελευταίο καιρό η Φιορεντίνα παίζει πάρα πολύ αποτελεσματικά: η συνολική βαθμολογία για τους τελευταίους τέσσερις αγώνες αποτέλεσε 15:8.

Ο δεύτερος ηγέτης της Σέριε Α’

Με τη σειρά της η Νάπολι είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, μπροστά από αυτή είναι μόνο η Γιουβέντους. Είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς τους Τορίνιους, αλλά και τη Νάπολι κανείς δεν μπορεί να φτάσει (ο πλησιέστερος διώκτης έχασε είναι 11 βαθμούς πίσω). Το θέμα είναι ότι οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν 51 βαθμούς σε 22 αγώνες, σημειώνοντας μόλις τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αλλά και οι τρεις ήττες έγιναν εκτός έδρας! Τον τελευταίο καιρό η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι απογοητεύει εντελώς στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας σημειώσει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες. Αν και ταυτόχρονα δεν μπορούμε να πούμε ότι οι «παρτενοπέι» χάνουν πολλά…

Πρόβλεψη

Η Νάπολι γενικώς είναι πιο ισχυρή από τη Φιορεντίνα και φαίνεται καλύτερα στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, τώρα οι «βιολέτες» έχουν πάρει φόρα, ενώ οι «παρτενοπέι» δεν παίζουν κάτι ιδιαίτερο εκτός έδρας. Έτσι τώρα δεν πρέπει να περιμένετε ήρεμη νίκη των φιλοξενουμένων, ο αγώνας θα είναι προφανώς ίσος και «σκληρός». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Φιορεντίνα με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *