The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Lazio-27.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στις 27 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της ιταλικής Σέριε Α’ στη Φλωρεντία θα διεξαχθεί συναρπαστικός αγώνας, όπου η τοπική Φιορεντίνα θα φιλοξενεί τη ρωμαϊκή Λάτσιο. Ο ιστότοπός μας έχει προετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα – Λάτσιο.

Οι βιολέτες ξεκίνησαν την εργασία

Αυτή η σεζόν για τη Φιορεντίνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα μετά από τέσσερις γύρους είχε μόνο δύο βαθμούς στο ενεργητικό και ήταν στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Μετά όμως κατάφερε να δώσει μια σειρά από τρεις νίκες, ενώ στον τελευταίο γύρο η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με την Μπρέσια 0:0. Τώρα οι βιολέτες μοιράζονται 7-9 θέσεις στην κατάταξη, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο όμιλος έχει αναλάβει το καθήκον τουλάχιστον να φτάσει σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Η σύνθεση της ομάδας είναι ενδιαφέρουσα, συμπεριλαμβάνει τους Frank Ribery και Kevin Prings Boateng, αστέρια στο ηλιοβασίλεμα της καριέρας τους που είναι ακόμα σε θέση να δείξουν κάτι. Ας δούμε τι θα επιτύχει η Φιορεντίνα αυτή τη σεζόν, είναι ενδιαφέρον να παρακολουθούμε αυτή την ομάδα.

Χαλαρή Ρωμαίοι

Ρωμαϊκή Λάτσιο θέτει πάντα υψηλούς στόχους, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι σε θέση να τους επιτύχει. Η ομάδα μοιράζεται επίσης την 7η-9η θέση, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο σύλλογος θα καταφέρει να ανταγωνιστεί για τη θέση στην πρώτη τετράδα. Η Λάτσιο παίζει επίσης στον όμιλο του Europa League, που αποτελεί για το σύλλογο μόνο επιπλέον βάρος. Αυτή την εβδομάδα η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχασε εκτός έδρα από τη Σέλτις με σκορ 2:1. Τώρα ο σύλλογος είναι μόνο τρίτος στο κουαρτέτο του, έχοντας μικρή πιθανότητα να βγει από τον όμιλο. Στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α η ομάδα, χάνοντας εντός έδρας 0:3, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με την Αταλάντα, ο αγώνας τελείωσε με ισόπαλο σκορ 3:3. Η Λάτσιο φαίνεται υποτονική και καθόλου ενδιαφέρουσα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, εντός έδρας Λάτσιο κέρδισε 1-0, ενώ ο αγώνας στη Φλωρεντία τελείωσε με ισοπαλία. Στατιστικά δείχνουν ότι η Φιορεντίνα δεν μπορεί να νικήσει τη Λάτσιο στις τελευταίες πέντε προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δίνουν στις ομάδες περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, ίσως πρόκειται για κάποιο είδος αντασφάλισης, επειδή είναι δύσκολο να δώσουμε προτίμηση σε κάποιον εδώ. Θεωρούμε φαβορί τους φιλοξενούμενους, επειδή τώρα η Φιορεντίνα κατόρθωσε να φτάσει σε εξαιρετική φόρμα, ενώ η Λάτσιο δυσκολεύεται να παίξει στη Σέριε Α και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Το στοίχημα για τη νίκη των βιολετί με χάντικαπ 0 φαίνεται πολύ ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Φιορεντίνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,89.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *