The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φινλανδία εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για στοίχημα

Франция-Финляндия-07.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι

Σε μια εξίσου σημαντική συνάντηση του προκριματικού γύρου του ομίλου Δ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα αναμετρηθούν η Φινλανδία και η Γαλλία.

Φινλανδία

Δεύτερη θέση, 11 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 10:8 – αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Φινλανδίας έχει εισιτήριο για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η θέση της ομάδας στο τουρνουά έχει βελτιωθεί κατά πολύ λόγω των νικών επί της Βοσνίας (3:1) και του Καζακστάν (1:0, 2:0). Όμως οι παίκτες του Κανέρβα έχασαν από τη Γαλλία (0:2) και την Ουκρανία (1:2).

Γαλλία

Ακόμη και παίζοντας σε οικονομική λειτουργία, η Γαλλία έκλεισε αθόρυβα την πρώτη θέση στο κουιντέτο της. Έχει 15 βαθμούς στο ενεργητικό της, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 16:3. Από τον Σεπτέμβριο οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν νίκησαν τη Βοσνία (1:0, 1:1), τη Φινλανδία (2:0) και το Καζακστάν (8:0), καθώς σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ουκρανία.

Πρόβλεψη

Η Γαλλία είναι αισθητά ισχυρότερη από τους Φινλανδούς, αλλά το συντριπτικό κίνητρο των γηπεδούχων μπορεί να ανατρέψει το πλεονέκτημα υπέρ τους. Η πρόβλεψή μου: για τις ομάδες δεν έχει νόημα να καθίσουν στην άμυνα, οπότε θα δούμε τουλάχιστον τρία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 3,9.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *