The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενέρμπαχτσε εναντίον Αντάλιασπορ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фенербахче-Антальяспор-04.03b

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

Αρκετά ποδοσφαιρικά παιχνίδια θα παιχτούν στην Τουρκία την Πέμπτη. Ένα από τα τοπικά grandees, Φενέρμπαχτσε, θα παίξει επίσης. Θα φιλοξενήσει την Αντάλιασπορ στην Κωνσταντινούπολη και, για να μην αφήσει τους ανταγωνιστές γείτονες να ξεφύγουν, πρέπει να κερδίσει μόνο. Θα το καταφέρουν τα «καναρίνια»;

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ακόμη επωφεληθεί από τη μεταφορά του Οζίλ

Τα  «καναρίνια» οργάνωσαν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταγραφές αυτού του χειμώνα. Ο Μεσούτ, ο οποίος για πολύ καιρό δεν έκρυβε τη συμπάθειά του για την ιστορική του πατρίδα, επιτέλους έσπασε το συμβόλαιο με την Άρσεναλ Λονδίνο και μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Εδώ ένας από τους καλύτερους παίκτες της εποχής μας έχει ήδη παίξει 5 αγώνες, αλλά ούτε σκόραρε ακόμα ούτε έκανε ασίσιτ. Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε από όχι καλύτερα αποτελέσματα του νέου του συλλόγου; Οι παίκτες του Erol Bulut κατάφεραν να αποκλειστούν από το κύπελλο, χάνοντας από την Ισταμπούλ  σε κρίση. Ενώ στο πρωτάθλημα χάθηκαν 2 από τους 4 τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με την Γαλατασαράι. Βέβαια στις 28 Δεκεμβρίου κατάφεραν να κερδίσουν, λόγω του μοναδικού γκολ του Πέλκας,  στην έδρα της Τράμπζονσπορ.

Η Αντάλιασπορ έχει καιρό να χάσει

Οι «σκορπιοί» δεν ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά μετά την ήττα από την Αλανιασπόρ στις 22 Νοεμβρίου, υπήρχαν μόνο 2 λάθη στη σειρά: το 2020 ολοκλήρωσαν με 1-2 με την Rizespor και 0-6 με την Hatayspor. Μετά το νέο έτος δεν υπάρχουν ήττες, ήδη 13 φορές στη σειρά. Βέβαια η ομάδα (σημειώστε ότι ο Kudryashov παίζει εκεί πιο πολύ από όλους) κρατιέται στη μέση της κατάταξης, την χαλάει το «πάθος» για τα αποτελέσματα της ισοπαλίας. Έχει σημειώσει ισοπαλίες σε αγώνες με 7 από τους 8 τελευταίους αντιπάλους της Super League, συμπεριλαμβανομένων 5 φορές στη σειρά. Τρεις φορές ήταν 1-1, συμπεριλαμβανομένης της Μπεσίκτας. Και στις δύο τελευταίες συναντήσεις του πρωταθλήματος, ούτε οι «σκορπιοί» ούτε οι αντίπαλοί τους, η Γκαζιαντέπ και η Ισταμπούλ, σκόραραν. 34 βαθμοί σε 26 αγώνες και 10η θέση – σε γενικές γραμμές, δεν έχει υπάρχει πλέον αγώνας για κάτι σημαντικό. Εκτός αν η Αντάλιασπορ μπορεί να δείξει τον εαυτό της στο κύπελλο, έχει ήδη καταφέρει να περάσει 4 αντίπαλους εκεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 7 τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των συλλόγων, η Φενέρμπαχτσε έχει κερδίσει 4 νίκες. Τον Νοέμβριο τα «καναρίνια» κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα της Αντάλιασπορ 2-1. Οι «σκορπιοί» στη μειονότητα ισοφάρισαν, αλλά έχασαν από το πέναλτι στο 84ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Φενέρμπαχτσε είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη για να μην χάσει την ελπίδα για τον τίτλο, είναι ήδη μόλις 3η. Στοιχηματίζουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *