The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-08.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 8Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Τότεναμ Λονδίνου θα αγωνιστεί με την Τσέλσι. Τα “σπερς” είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και είναι λογικό να θεωρούνται ξεκάθαρα φαβορί του επερχόμενου αγώνα. Αυτή τη σεζόν οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους μία φορά στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, ο αγώνας τελείωσε με τη νίκη της Τότεναμ 3:1, είναι πολύ πιθανό να μας περιμένει η επανάληψη αυτού του αποτελέσματος.

Μετά την ήττα

Στις 29 Δεκεμβρίου η Τότεναμ έχασε στην έδρα της από την Γουλβς 1:3. Έκτοτε οι “σπερς” πραγματοποίησαν δύο συναντήσεις εκτός έδρας και κέρδισαν και τις δύο, πρώτα την Κάρντιφ Σίτι με σκορ 3:0 και μετά τη Τρανμίρ Ρόβερς με σκορ 7:0. Τέτοια αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη διατριβή για την εξαιρετική φόρμα της Χότσπερ, εκτός από αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τα “κοκόρια” έχασαν, και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα.

Χωρίς ήττες

Αλλά και η Τσέλσι δείχνει να έχει καλή φόρμα, οι “μπλε” στους τέσσερις τελευταίους αγώνες κέρδισαν τρεις φορές με μία ισοπαλία. Το ισόπαλο αποτέλεσμα καταγράφηκε στον αγώνα κατά της Σαουθάμπτον 0:0, νίκες επί της Γουότφορντ 2:1, Κρίσταλ Πάλας 1:0, Νότιγχαμ Φόρεστ 2:0. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Αγγλικής ελίτ η Τσέλσι έπαιξε 10 αγώνες στους οποίους σημείωσε εφτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ αυτή τη σεζόν θέλει να κερδίσει κάποιο τρόπαιο, ο Ποκετίνιο δεν θα αρνηθεί από το Λιγκ Καπ. Μπροστά οι Σπερς έχουν μια εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση εναντίον της Τσέλσι, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας “για τον θεατή του Λονδίνου”, τα “κοκοράκια” για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται πολύ κοντά στο να θεωρηθούν η καλύτερη ομάδα της βρετανικής πρωτεύουσας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *