The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-МанчестерЮнайтед-11.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τότεναμ Hotspur Stadium

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θεωρείται δικαίως το ισχυρότερο εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Και κάθε περιοδεία στην Αγγλία φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες μάχες. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αποτελεί εξαίρεση, κι όμως η πιο αναμενόμενη μονομαχία είναι μεταξύ Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι θα σκεφτεί ο Ζοζέ Μουρίνιο για να παίξει εναντίον της πρώην ενδεκάδας του;

Η Τότεναμ συνεχίζει να αγωνίζεται για επιστροφή στο Champions League

Τα «Σπερς» υπό την καθοδήγηση του Ποκετίνιο δεν κέρδισαν τρόπαια, αλλά ταυτόχρονα ήταν στους τέσσερις κορυφαίους ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ σχεδόν όλη την ώρα και, κατά συνέπεια, ήταν μέλος του Champions League. Επιπλέον, κατάφεραν κιόλας να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τόσο περισσότερο φάνηκε παράξενη η απόφαση του Ντάνιελ Λέβι να τον απολύσει μετά από μισό χρόνο, μόλις άρχισαν τα παρατεταμένα προβλήματα στα «κοκοράκια». Ίσως ο έμπειρος λειτουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να καλέσει τον άνεργο Μουρίνιο; Αλλά μέχρι στιγμής ο Ζοζέ είναι πιο κοντά στην αποτυχία παρά στο θρίαμβο. Και την περασμένη σεζόν δεν ανέβασε την ενδεκάδα του στο κουαρτέτο των ηγετών, και τώρα είναι 6ος μαζί τους, έχοντας αποκλειστεί ακόμη και από το Europa League (από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά το 2:0 εντός έδρας). Ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Λιγκ Καπ, και στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την Γουέστ Χαμ θέλει μόνο 3 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο πιθανό να σκεφτεί για το Europa League

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μόλις την Πέμπτη έπαιξε εναντίον της Γρανάδα στο Europa League. Και είχαν λιγότερες από 3 ημέρες για να επιστρέψουν από την Ισπανία και να ανακάμψουν για τη συνάντηση εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι καλό που για τον Ole Gunnar Solskjaer και τους παίκτες του το τέλος της σεζόν στην εγχώρια αρένα γίνεται τυπική. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να φτάσουν την γειτονική Μάντσεστερ Σίτι είναι μαθηματικές. Από την άλλη πλευρά, 60 βαθμοί που έχουν ήδη συλλεχθεί σε 30 αγώνες εγγυώνται ουσιαστικά, αν όχι τη 2η θέση, στην οποία είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε τουλάχιστον θέση στο κουαρτέτο των ηγετών. Μήπως είναι αυτός ο λόγος που οι Μανκούνιανς φαίνονταν τόσο σκληρά στον εντός έδρας αγώνα τους με την Μπράιτον το περασμένο Σαββατοκύριακο; Έχασαν στο Old Trafford στο 13ο λεπτό και εξασφάλισαν τη νίκη την τελευταία μισή ώρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τότεναμ δεν έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020. Πρώτα, τον Ιούνιο, σημειώθηκε ισοπαλία στη συνάντηση εντός έδρας. Τον Οκτώβριο ο Μουρίνιο ταπείνωσε τους πρώην παίκτες του με 6:1 στο Old Trafford.

Πρόβλεψη

Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ελαφρώς υψηλότερη, η Τότεναμ δεν είναι πολύ καλή την άνοιξη. Ωστόσο, σίγουρα θα αγωνιστεί, οπότε επιλέγουμε το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5  με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *