The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Turkey-Sweden-17.11

Πρωτάθλημα Εθνών

“Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu”, Κόνια

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 5ο γύρο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Τουρκίας στην έδρα της στην Κόνια θα αγωνιστεί με τη εθνική Σουηδίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι έχουν ήδη χάσει τις πιθανότητες να καταλάβουν την πρώτη θέση στον Όμιλο 2 της Λιγκ Β, αλλά είναι σημαντικό για τους εκπροσώπους της Μικράς Ασίας να διατηρήσουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό, η ομάδα του Lucescu πρέπει να κερδίσει το Σάββατο.

Δεύτεροι στον όμιλο

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας μετά από τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στο Πρωτάθλημα Εθνών βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον όμιλο 2 της Λιγκ Β, έχοντας τρεις βαθμούς στο ενεργητικό και τέσσερις βαθμούς διαφορά από τους κορυφαίους Ρώσους. Προφανώς, δεν είναι πλέον δυνατό να καλύψουν τη διαφορά με την ομάδα του Cherchesov. Ωστόσο οι Τούρκοι έχουν χάντικαπ 2 βαθμούς μπροστά στους Σουηδούς, επιπλέον, οι “τρε κρουν ” έχουν να παίξουν ένα ματς με τους Ρώσους στην έδρα τους.

Τρίτοι στον όμιλο

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας δεν έχει το καλύτερο τουρνουά. Μετά από δύο αγώνες στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχει ένας βαθμός: η εντός έδρας ήττα από τους Τούρκους 2:3 και η μηδενική ισοπαλία με τη εθνική Ρωσίας. Για να έχουν πιθανότητες για πρώτη θέση στον όμιλο, η εθνική Σουηδίας πρέπει να κερδίσει την Τουρκία, αλλά οι Σκανδιναβοί δεν πρέπει και να ρισκάρουν πάρα πολύ, επειδή η ήττα θα οδηγήσει στον αποκλεισμό τους από τη Λιγκ Β.

Πρόβλεψη

Η εθνική Τουρκίας έχασε κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών, είναι φανερό ότι αυτή η ομάδα έχει προβλήματα στην άμυνα, ενώ  οι Σουηδοί έχουν αρκετούς εξειδικευμένους παίκτες στην πρώτη γραμμή. Επιπλέον, οι Σκανδιναβοί σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει την ήττα από τους Τούρκους στο εντός έδρας παιχνίδι και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για την εκδίκηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το γκολ της εθνική Σουηδίας με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *