The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Νοεμβρίου 2019

Торино-Ювентус-02.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στις 2 Νοεμβρίου στην Ιταλία θα ξεκινήσει καινούριος, 11ος γύρος της Σέριε A. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα συνοψιστεί από ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι χερσονήσου – Τορίνο κατά της Γιουβέντους. Φαίνεται ότι και πάλι οι «ταύροι» δεν θα μπορέσουν να προβληματίσουν σοβαρά την «Γηραιά Κυρία», αν και η τελευταία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά στον επερχόμενο αγώνα.

Η Τορίνο το φθινόπωρο δεν μπορεί να καυχηθεί για τις επιτυχίες

Η ομάδα είχε μια καλή περασμένη σεζόν, και μάλιστα με βάση τα αποτελέσματά της, επέστρεψε στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Όμως το Γιουρόπα Λιγκ μόνο χάλασε τα πάντα για τους «Γκρανάτα». Πρώτον, αναγκάστηκαν να αρχίσουν να παίζουν τον Ιούλιο, ένα μήνα πριν από την έναρξη της Σέριε Α. Δεύτερον, δεν έφτασαν ούτως ή άλλως στη φάση των ομίλων, οι Ιταλοί, με τη θέληση της κλήρωσης, έπεσαν στον αποφασιστικό γύρο πάνω στον εκπρόσωπο ενός άλλου κορυφαίου πρωταθλήματος, την αγγλική Γουλβερχάμπτον. Στο Calcho όμως ο σύλλογος, ξεκινώντας με 2 νίκες, άρχισε απότομα να επιβραδύνεται. Στους επόμενους γύρους η Τορίνο σημείωσε μόλις 5 βαθμούς. Τώρα η ομάδα έχει ήδη μια σειρά 5 αγώνων χωρίς νίκες, η οποία «στέφθηκε» από την ήττα από τη Λάτσιο την Τετάρτη. Οι «αετοί», που επίσης δεν έχουν ιδιαίτερη σταθερότητα, σκόραραν στη Ρώμη 4 αναπάντητα γκολ στους επισκέπτες από Τορίνο. Ενώ ο Μπελοτί, ο οποίος ξεκίνησε με 5 γκολ, σωπαίνει για περισσότερο από ένα μήνα, αν και στη εθνική σκόραρε διπλό στο Σαν Μαρίνο.

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στους αγώνες του Οκτωβρίου

Η ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα ήλπιζε για τη νίκη στην Ιταλία, και μόνο το διπλό του Ντιμπάλα στη μέση του 2ου ημιχρόνου βοήθησε τον ιδιοκτήτη του «Scudetto» να αρπάξει θαρραλέα νίκη. Η «Γηραιά Κυρία» έχει δυσκολίες και στην εγχώρια αρένα. Ο Μπουφόν έσωσε 2 βαθμούς με τη Μπολόνια, ο τερματοφύλακας έκανε απίστευτη σέιφ στο 94ο λεπτό. Ακολούθησε μόνο ισοπαλία με μέτρια Λέτσε 1-1, και αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να επαναληφθεί την Τετάρτη. Ένας αουτσάιντερ, η Τζένοα, η οποία είχε μόλις αντικαταστήσει τον προπονητή της, διεξήγαγε μια πραγματική μάχη στο «Alliance Arena», και γρήγορα απάντησε στο γκολ του Kuame. Στο δεύτερο  ημίχρονο οι «γρύπες» από το 51ο λεπτό, παίζοντας στη μειοψηφία, υπερασπίστηκαν θαρραλέα την ισοπαλία. Όταν οι διαιτητές ακύρωσαν το στόχο του Ρονάλντο με τη βοήθεια του VAR στην παράταση, φαινόταν ότι η απώλεια βαθμών για την ενδεκάδα του Σαρί ήταν αναπόφευκτη. Ο Κριστιάνο όμως κατάφερε να κερδίσει και να επιτύχει πέναλτι, κερδίζοντας τη νίκη. Αλλά χωρίς τους Κιελίνι, Πιάνιτς και Ιγουαΐν η Γιουβέντους περνάει δύσκολα.

Προσωπικές συναντήσεις

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης τον Μάιο η Γιουβέντους απέτυχε να νικήσει τον γείτονά της. Αλλά από τα προηγούμενα 9 παιχνίδια η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε 8, συμπεριλαμβανομένων και των 4 στην έδρα της Τορίνο.

Πρόβλεψη

Είναι ντέρμπι, και στην Ιταλία υπάρχει μια ευσεβής στάση απέναντι σε τέτοιους αγώνες, ειδικά από την πιο αδύναμη πλευρά. Αλλά, κατά κανόνα, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει εύκολα τους γείτονές της. Τώρα η «Γηραιά Κυρία» έχει προβλήματα, αλλά η Τορίνο είναι εντελώς σε ύφεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *