The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лестер-17.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 2/6

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τότεναμ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακτά φόρμα

Αυτή η σεζόν για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε εξαιρετικά σκληρά, η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη σε τέσσερις συναντήσεις. Στη συνέχεια, η κατάσταση βελτιώθηκε, στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι πορτογαλικοί γίγαντες νίκησαν εκτός έδρας την Άιντραχτ 3:0. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα είναι μόλις έβδομη, πίσω από τον ηγέτη 8 βαθμούς και πέντε βαθμούς μέχρι την πρώτη τριάδα. Με σίγουρη εντός έδρας νίκη επί της Πορτιμονένσε με σκορ 4:0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του τελευταίου γύρου της πορτογαλικής Primeira. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αδιαπέραστη Τότεναμ

Οι Σπερς δείχνουν πολύ καλοί αυτή τη σεζόν και δεν έχουν χάσει ποτέ ακόμα. Οι Λονδρέζοι είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ. Η ομάδα στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος κέρδισε τη Φούλαμ στο ντέρμπι με σκορ 2:1. Η Τότεναμ στην επίλεκτη κατηγορία κέρδισε τέσσερις νίκες και δύο φορές σημείωσε ισοπαλία. Το ξεκίνημα στο Champions League αποδείχθηκε επιτυχημένο, εντός έδρας κατάφεραν να νικήσουν τη Μαρσέιγ με σκορ 2:0, ο Richarlison σημείωσε ένα διπλό, και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο τέλος, όταν έπαιζαν στην πλειοψηφία. Ένας παίκτης θα χάσει τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί σε επίσημους αγώνες, αλλά το 2010 έπαιξαν σε ένα προπονητικό τουρνουά, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο έμπειρων μαχητών του Κυπέλλου Ευρώπης, εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι είναι οι κορυφαίοι της τετράδας τους. Οι Σπερς θεωρούνται τα φαβορί αυτής της αναμέτρησης, όλα είναι αρκετά λογικά, αφού οι Λονδρέζοι έχουν πιο δυνατή σύνθεση και η απουσία ήττων προσθέτει αυτοπεποίθηση στην Τότεναμ. Θεωρούμε καλή επιλογή να ποντάρετε στο over 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *