The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Βασιλεία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Айнтрахт-Базель-11.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Στις 11 Αυγούστου θα συνεχιστεί η σειρά αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ, σε μια από αυτές τις μάχες μεταξύ τους θα παίξουν Σαχτάρ Ντόνετσκ και Βασιλεία.

Οι «ανθρακωρύχοι» θέτουν μέγιστους στόχους

Ο προπονητής της Σαχτάρ Λούις Κάστρου έχει ήδη ανακοινώσει αυτή τη σεζόν ότι ο σύλλογος σκοπεύει να αγωνιστεί για τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Φαίνεται πολύ αισιόδοξο με την παρουσία μεγιστάνων όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Σεβίλλη. Στην εγχώρια αρένα η ομάδα του Ντόνετσκ βαριέται ειλικρινά, αυτή τη σεζόν η ομάδα κέρδισε το ουκρανικό πρωτάθλημα με μεγάλο περιθώριο. Με το Champions League οι «ανθρακωρύχοι» δεν τα πάνε καλά, πήραν την τρίτη θέση στο κουαρτέτο τους, αφήνοντας πίσω τους την Μάντσεστερ Σίτι και την Αταλάντα. Στο Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν η Σαχτάρ πέρασε τόσο δυνατούς αντιπάλους όπως η Μπενφίκα και η Βόλφσμπουργκ. Ο Ismaily και ο Malyshev δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επικείμενη μάχη λόγω τραυματισμών, ενώ ο Khocholava έχει αποκλεισμό.

Οι Ελβετοί έχουν σκοπό θα εκπλήξουν

Η Βασιλεία απέτυχε πλήρως στην εγχώρια σκηνή αυτή τη σεζόν, τερματίζοντας μόνο τρίτη στο Ελβετικό Πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο σύλλογος παίζει ήδη στους προημιτελικούς. Στα πλέι οφ η ομάδα πέρασε τις ομάδες όπως η APOEL και η Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Η Βασιλεία είχε δύσκολο γκρουπ σε αυτό το τουρνουά, ο σύλλογος ήταν ο πρώτος στο κουαρτέτο του, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τους Χετάφε, Κρασνοντάρ και Τράμπζονσπορ. Ακόμα και σε αυτό το τελευταίο στάδιο η ελβετική ομάδα δεν θα θεωρηθεί μεγάλη απειλή.

Προσωπικές συναντήσεις

Το 2008 οι αντίπαλοι συγκρούστηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League, τότε Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν δύο φορές ισχυρότερη – 2:1 και 5:0.

Πρόβλεψη

Οι «ανθρακωρύχοι» θεωρούνται δικαιολογημένα φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Η Βασιλεία είναι κατώτερου επίπεδου, αλλά μπορεί να προσφέρει καλή αντίσταση. Οι αποδόσεις για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι σοβαρές, προτείνουμε να το εκμεταλλευτούμε, στοιχηματίζοντας στην καθαρή νίκη της πρωταθλήτριας της Ουκρανίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *