The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Μπρέντφορντ: προγνωστικά για τον αγώνα

АстонВилла-Саутгемптон-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 9:30 μ.μ.

St. Mary’s Stadium

Στον εξ αναβολής αγώνα της έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, το βασικό αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, η Σαουθάμπτον, θα παίξει με τη μεσαία Μπρέντφορντ.

Σαουθάμπτον

Με 22 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 20:41, η Σαουθάμπτον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά ταυτόχρονα είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη διάσωσης. Στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις, οι Άγιοι νίκησαν 1:0 την Τσέλσι και τη Λέστερ με 1:0, σημείωσαν 0:0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχασαν 1:2 από τη Γουλβς και 0:1 από τη Λιντς.

Μπρέντφορντ

Την παραμονή η Μπρέντφορντ ηττήθηκε από την Έβερτον (0:1), έχοντας προηγουμένως καλές εμφανίσεις σε μονομαχίες με Σαουθάμπτον (3:0), Άρσεναλ (1:1), Κρίσταλ Πάλας (1:1) και Φούλαμ (3:2). Αυτή τη στιγμή, οι «μέλισσες» με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 40:33 βρίσκονται στην ένατη θέση, χωρίς να διεκδικούν ιδιαίτερα ούτε ευρωπαϊκά κύπελλα ούτε υποβιβασμό.

Πρόβλεψη

Πριν από ένα μήνα, η Μπρέντφορντ απέκλεισε με αυτοπεποίθηση τη Σαουθάμπτον, αλλά τώρα οι Άγιοι δείχνουν πολύ καλύτεροι στο αγωνιστικό πλάνο. Πιστεύω ότι με την ενεργή υποστήριξη του γηγενούς κοινού, έχουν την ευκαιρία να αποφύγουν άλλο ένα φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σαουθάμπτον δε θα χάσει με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *