The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουδική Αραβία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

SaudiArabia-Greece-15.05

Φιλικά

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 8:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 15 Μαΐου στις 20:30 θα διεξαχθεί ο διεθνής φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και της Ελλάδας.

Η εθνική Σαουδικής Αραβίας για πολλούς οπαδούς ποδοσφαίρου δεν είναι μια πολύ διάσημη ομάδα, η ομάδα δεν δείχνει πολύ πειστικό ποδόσφαιρο. Οι “Falcons” δεν έχουν πολύ υψηλό επίπεδο των παικτών, έτσι η ομάδα προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω του χαραχτήρα. Τώρα οι “Πράσινοι” βρίσκονται στη 64η θέση στη βαθμολογία της FIFA, αλλά πιθανότατα μετά το καλοκαιρινό τουρνουά η θέση της ομάδας θα αλλάξει. Στους προηγούμενους αγώνες η εθνική της Σαουδικής Αραβίας νίκησε την Αλγερία 2-0, έχασε από το Βέλγιο 0-4 και έπαιξε ισοπαλία με την Ουκρανία 1-1.

Η εθνική της Ελλάδας απογοήτεψε τους οπαδούς της με τη μην πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η ομάδα δεν ήταν πολύ σταθερή εδώ και πολλά χρόνια. Στη σύνθεση του “Πειρατικού Πλοίου” υπάρχει επαρκής αριθμός παικτών υψηλού επιπέδου, αλλά δεν μπορούν να στηθούν σε καλή ομάδα. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στη 45η θέση στη βαθμολογία της FIFA, αλλά πιθανότατα η χώρα θα χάσει αυτό τη θέση σύντομα. Στους προηγούμενους αγώνες η Ελλάδα κατάφερε να νικήσει την Αίγυπτο 1-0, έχασε από την Ελβετία 0-1 και έπαιξε ισοπαλία με την Κροατία 0-0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μία φορά και τότε καταγράφηκε ισοπαλία με σκορ 1-1. Τώρα από αυτές τις ομάδες, επίσης, δεν πρέπει να περιμένουμε αποτελεσματικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω 2 από με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *