The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλερνιτάνα εναντίον Σπέτσια: προγνωστικά για στοίχημα

Салернитана-Специя-07.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας                                                 

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Arechi

Η αναμέτρηση των μαχητών για επιβίωση Σαλερνιτάνα και Σπέτσια θα τερματίσει το πρόγραμμα του εικοστού τέταρτου γύρου της Serie A.

Σαλερνιτάνα

Σε είκοσι τρία παιχνίδια της σεζόν, η Σαλερνιτάνα κέρδισε μόνο 10 βαθμούς, γι’ αυτό δικαίως έπεσε στον πάτο της βαθμολογίας με διαφορά τερμάτων 14:53. Πριν από λίγο καιρό η ομάδα νίκησε τη Βερόνα με σκορ 2:1. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ήττες 0:5 από την Ίντερ, 0:3 από την Ουντινέζε, 0:3 από τη Λάτσιο και 1:4 από τη Νάπολι.

Σπέτσια

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Σπέτσια έχει σημειώσει τέσσερις νίκες επί της Νάπολι (1:0), της Τζένοα (1:0), της Μίλαν (2:1) και της Σαμπντόρια (1:0), μεταξύ των οποίων υπέστη ήττα 1:2 από τη Βερόνα. Χάρη σε μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη, η ομάδα ανέβηκε στη δέκατη τέταρτη θέση με 24 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:42.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Σπέτσια θεωρείται το φαβορί του ζευγαριού, αλλά η Σαλερνιτάνα θα προσπαθήσει να της επιβάλει αγώνα εντός έδρας. Πιστεύω ότι ο επερχόμενος αγώνας θα γίνει σε τροχιά σύγκρουσης και θα είναι αμοιβαία παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *