The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ШеффилдЮнайтед-Вулверхэмптон-14.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπράμαλ Λέιν

Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ 2 αγώνες δεν θα παιχτούν εγκαίρως στον 1ο γύρο. Αλλά την ίδια στιγμή οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν μερικές μάχες στη Δευτέρα ούτως ή άλλως. Θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ δύο ξεχωριστών ομάδων, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γούλβερχαμπτον. Ποιοι είναι καλύτερα προετοιμασμένοι τώρα;

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι απίθανο να επαναλάβει την περασμένη σεζόν

Η ομάδα ξεκίνησε ως αουτσάιντερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Πολλοί απλώς δεν τους λάμβαναν σοβαρά υπόψη, αφού πρόσφατα ανέβηκαν από την Α’ κατηγορία και δεν είχαν σοβαρό προϋπολογισμό. Η ομάδα τιμωρούσε γι’ αυτό όσο πιο οδυνηρά γίνεται, κερδίζοντας πολλούς βαθμούς το φθινόπωρο και φτάνοντας σχεδόν στη ζώνη του Champions League. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο σύλλογος σταδιακά γλίστρησε πιο κοντά στον ισημερινό, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το καλοκαίρι έμαθαν να παίζουν εναντίον του νεοφερμένου. Έτσι, ο Chris Wilder θα πρέπει να εφεύρει νέες κινήσεις, και ίσως η εμφάνιση των Burke, Lowe, Ampadu, στοχεύει σε αυτό. Τα μεγαλύτερα χρήματα, 20 εκατομμύρια, κόστισε ο Ramsdale. Πρόκειται για μια προσπάθεια αντικατάστασης του Dean Henderson στο τέρμα, η ενοικίαση του οποίου δεν έχει παραταθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουλβς αποκλείστηκε ​​από τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Οι λύκοι είχαν μια ισχυρή σεζόν 2019/2020. Έπαιξαν στο Europa League για πάνω από ένα χρόνο, ξεκινώντας στα προκριματικά και χάνοντας μόνο στους προημιτελικούς από τον μελλοντικό νικητή. Ταυτόχρονα, παρά τον πρόσθετο φόρτο εργασίας, κατάφεραν να κερδίσουμε ακόμη περισσότερους βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ, επαναλαμβάνοντας την 7η θέση. Αλλά το Europa League αυτή τη φορά ο σύλλογος δεν θα δει, λόγω της νίκης της Άρσεναλ στο κύπελλο. Θα μπορούσε να ήταν ένα χτύπημα, αλλά κρίνοντας από τα 40 εκατομμύρια για το νέο, που δεν παίζει αι καλά Fabiu Silve, οι ιδιοκτήτες του έργου έχουν εκτεταμένα σχέδια. Υπάρχει μόνο μία σοβαρή απώλεια στην ομάδα, ο Ντόχερτι, ο οποίος έφυγε για την Τότεναμ. Αλλά έχει ήδη βρεθεί αντικαταστάτης για αυτόν. Παραδόξως, ο Marsal, που άφησε μια καλή εντύπωση στο Champions League.

Σε αυτό το ζευγάρι, κατά κανόνα, η γηπεδούχος ομάδα τουλάχιστον δεν χάνει. Στο Τσάμπιονσιπ 2018/2019 οι πλευρές αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, την περασμένη σεζόν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημείωσε 4 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Σέφιλντ δεν είναι πλέον τόσο «σκοτεινό άλογο» και, επομένως, δεν είναι τόσο επικίνδυνη. Αλλά εντός έδρας, μπορεί να εκπλήξει, οπότε, στοιχηματίζοντας στους φιλοξενούμενους, να παίρνουμε ωστόσο μηδενικό χάντικαπ για την ασφάλιση (με απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *