The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο εναντίον Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: προγνωστικά για στοίχημα

Сан-Паулу-УниверсидадКатолика-08.07

Κύπελλο Νότιας Αμερικής

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022, 3:30 π.μ.

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Η εβδομάδα αποδείχθηκε πλούσια σε επίπεδο διεθνούς ποδοσφαίρου συλλόγων. Όλα ξεκίνησαν με την έναρξη μιας ολοκληρωμένης πρόκρισης για το Champions League. Και τα ξημερώματα της Παρασκευής θα καθοριστούν οι προημιτελικοί του Copa Sudamericana. Το τελευταίο εισιτήριο θα παιχτεί από συλλόγους με κύρους, τη Σάο Πάολο και την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα από τους φιλοξενούμενους; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Ιουλίου 2022.

Η Σάο Πάολο είναι πιο πιθανό να πετύχει στο Κόπα

Οι Τρικολόρ επανέφεραν τον θρύλο τους ως παίκτη, Ροτζέριο Σένι, στη θέση του προπονητή. Γενικά, αυτό έφερε κάποια πρόοδο ακόμα και στο Μπραζιλεϊράο, αλλά δεν ήταν δύσκολο, με φόντο την 13η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, πιο επιτυχημένα η ομάδα παίζει όχι στη Serie A, αλλά σε άλλα τουρνουά. Στο κύπελλο τον Ιούνιο νίκησαν έναν από τους βασικούς γίγαντες του σημερινού βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, την Παλμέιρας. Και στο Cope Sudamericana, η Σάο Πάολο κατάφερε να κερδίσει στον όμιλό της. Και την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με μια σίγουρη νίκη, επίσης εντός έδρας.

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μπορεί σίγουρα να δει τη χρονιά ως αποτυχημένη μέχρι στιγμής

Οι «Los Cruzados» από το 2018 έως το 2021 πήραν τους τίτλους του πρωταθλήματος στο εγχώριο πρωτάθλημα. Τώρα ο εθνικός μεγιστάνας έχει 16 σετ «χρυσών» μεταλλίων. Αλλά στην τρέχουσα κλήρωση, το φαβορί έπεσε πολύ: χάνει πιο συχνά από ό, τι κερδίζει και βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα – αποτυχία σκέτη! Πράγμα που δεν αποζημιώνεται με την άνοδο στο εθνικό κύπελλο. Εξάλλου, στο Cope Libertadores σημειώθηκαν μόλις 4 βαθμοί στη φάση των ομίλων. Και ήταν τυχερό που η Sporting Cristal περιορίστηκε μόνο σε 2, οπότε η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση και να περάσει στο Copa Sudamericana… Αλλά μόνο για να ξεκινήσει τα πλέι οφ εκεί με μια παραγωγική ήττα εντός έδρας από τους Βραζιλιάνους. Και τώρα πρέπει να σκεφτούν πώς θα συντρίψουν τον αντίπαλο στο Σάο Πάολο για να περάσουν στα προημιτελικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σάο Πάολο, πρώτον, δεν έχασε ποτέ από τους Χιλιανούς. Δεύτερον, γίνεται όλο και καλύτερη απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: πρώτα 3 ισοπαλίες, μετά 4-3 το 2013 και τέλος 4-2 στην πρώτη συνάντηση των τρεχόντων πλέι οφ.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα να πιστεύει στην επιτυχία της και, ως εκ τούτου, είναι απίθανο να προσπαθήσει ιδιαίτερα σκληρά στη Βραζιλία. Η Σάο Πάολο έχει ανεβάσει στροφές και αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα στους γηπεδούχους με χάντικαπ «-1 γκολ» (απόδοση – 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *