The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Rennes-PSG-07.01

Κύπελλο Γαλλίας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν , Ρεν

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, 10:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Κυπέλλου η Ρεν θα φιλοξενεί την ΠΣΖ στην έδρα της. Οι γαλλικές ομάδες ξεκουράζονταν για πολύ καιρό, σίγουρα έχουν πιθυμήσει το ποδόσφαιρο, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον και η συμμετοχή σε αυτό τους “κόκκινο-μπλε” θα προσελκύσει έναν τεράστιο αριθμό οπαδών ποδοσφαίρου απ’ όλη την Ευρώπη.

Ο πρώτος αγώνας

Για την Ρεν το επόμενο παιχνίδι θα είναι το πρώτο στο Κύπελλο της Γαλλίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Ρεν μετά από 19 γύρους βρίσκεται στην ένατη θέση, έχει στο ενεργητικό της 25 βαθμούς, που είναι 25 λιγότερα από την κορυφαία ΠΣΖ. Πριν από το διάλλειμα οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχασαν δύο παιχνίδια στη σειρά, πρώτα από την ΠΣΖ 1:4, και στη συνέχεια από την Μονακό 1:2. Η Ρεν έχει καλές πιθανότητες να εκδικηθεί για την πρόσφατη ήττα.

Ηγέτης

Η ΠΣΖ σημείωσε 50 βαθμούς σε 19 παιχνίδια, οι πιο κοντινοί διώκτες Μονακό και Λυών είναι 9 βαθμούς πίσω από τους Παρισινούς. Πριν από το διάλλειμα οι “κόκκινο-μπλε” κατάφεραν να κερδίσουν σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες και οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λιλ, Στρασβούργο, Ρεν και Κάεν. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της σεζόν 2017–18 η ΠΣΖ έπαιξε εννέα παιχνίδια, στα οποία σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 24:8.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας, η πρωτευουσιάνικη ομάδα πρόσφατα νίκησε τη Ρεν. Αλλά και οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν, η Ρεν ιστορικά είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού που έχει υψηλό κίνητρο μετά την καταστροφική ήττα που συνέβη στα μέσα Δεκεμβρίου. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *