The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2019

Ренн-Лацио-12.12b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Roason Park

Στο πλαίσιο του έκτου γύρου του Γιουρόπα Λιγκ η γαλλική Ρεν θα συναντηθεί με τη Ρωμαϊκή Λάτσιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12.12.2019 στις 7:55 μ.μ. στο Roason Park.

Ρεν

Η Ρεν αυτή τη σεζόν δεν είναι τόσο σταθερή όσο στο παρελθόν, όταν η ομάδα έφτασε στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τρόπαιο στον αγώνα με την ΠΖΖ. Τώρα η Ρεν απέχει πολύ από τις πρώτες γραμμές της Λιγκ 1, όπως και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με ένα βαθμό μετά από 5 αγώνες και έχει χάσει όλες τις πιθανότητες να προχωρήσει περαιτέρω. Στα πρόσφατα παιχνίδια η Ρεν έχασε από την Κλουζ (1:0) και την Θέλτα (3:1).

Λάτσιο

Η ρωμαϊκή Λάτσιο πόνταρε αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα και δεν έχει χάσει προς το παρόν. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση και σχεδόν δεν χάνει βαθμούς. Πολύ ωραία αυτή τη σεζόν ξεκίνησαν ο Immobile και ο Correa, οι οποίοι είναι η κύρια επιθετική δύναμη των Ρωμαίων. Στους τελευταίους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ οι «αετοί» έχασαν από την Θέλτικ (1:2) και κατάφεραν να νικήσουν την Κλουζ  (1:0), αφήνοντας τις πιθανότητες να προκριθούν περισσότερο.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο έχει ακόμα δυνατότητα να βγει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Για να γίνει αυτό, χρειάζονται νίκη επί της Ρεν και ήττα της Κλουζ από την Θέλτικ. Αυτή η επιλογή είναι πολύ πιθανή, δεδομένου ότι η γαλλική ομάδα είναι ένα τίποτα αυτή τη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *