The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Σερίφ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-РеалСосьедад-08.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 4/6

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estadio Anoeta

Την περασμένη σεζόν, αυτή την περίοδο, η Σερίφ έπαιζε στο Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και μάλιστα κέρδισε εκεί. Τώρα ο καλύτερος σύλλογος της Μολδαβίας έρχεται ξανά στην Ισπανία και θα παίξει στο Europa League κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Υπάρχουν πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους από την Τιρασπόλ; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει συντάξει ανακοίνωση και πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 13 Οκτωβρίου 2022.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίρνει στα σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ

Η «Churri-urdin» θεωρείται μια καλή, δυνατή ομάδα. Δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στο Champions League νωρίτερα, και είναι απίθανο ακόμα και τώρα να πιαστεί τουλάχιστον στην 4η θέση. Αλλά υπό τον Imanol Alguasil κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο, το πρώτο τρόπαιο εδώ και δεκαετίες. Εξάλλου, στο Γιουρόπα Λιγκ η εκπρόσωπος του Σαν Σεμπαστιάν είναι πολύ καλή. Συμπεριλαμβανομένης αυτής της κλήρωσης. Ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει, εκτός έδρας κιόλας : το γκολ του Μπράις Μέντεζ από το σημείο του πέναλτι ήταν το μοναδικό. Μετά από αυτό, κέρδισαν με αυτοπεποίθηση τόσο την Ομόνοια (2-1) όσο και τη Σερίφ (2-0), και τώρα ουσιαστικά όλες οι ερωτήσεις σχετικά με την πρόκριση στα πλέι οφ έχουν αφαιρεθεί. Αν και οι Ισπανοί δεν θα χαλαρώσουν εντός έδρας τους.

Η Σερίφ δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις επιτυχίες της εποχής του Wernydub

Οι «μαυροκίτρινοι», φυσικά, παραμένουν η βασική δύναμη του ποδοσφαίρου στη Μολδαβία. Πριν από ένα χρόνο υπήρξε μια πραγματική ανακάλυψη με τη μορφή της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Champions League. Επιπλέον, εκεί οι Μολδαβοί νίκησαν τη Σαχτάρ, ακόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέλαβαν την 3η θέση. Η τρέχουσα σεζόν, ήδη υπό την ηγεσία του Τόμας, είναι πιο αναμενόμενη. Η Σερίφ κατάφερε να κερδίσει τους Ζρίνσκι και Μάριμπορ στα προκριματικά, αλλά έχασε από τη Βικτόρια Πίλσεν, ενώ η Πιούνικ προκρίθηκε στο Europa League μόνο στα πέναλτι μετά το 0-0 και στις δύο συναντήσεις. Στον όμιλο, το φθινόπωρο, οι «σφήκες» έχουν αναμενόμενη εμφάνιση. Ξεκίνησαν με συντριπτική νίκη με 3-0, αλλά πάνω από το αουτσάιντερ της τετράδας, την Ομόνοια. Ακολούθησαν όμως οι «γκρανμάστερ», ήττες από 0-2, από τα φαβορί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αυτό παρά το γεγονός ότι και οι δύο γίγαντες ήταν φιλοξενούμενοι. Φαίνεται πως στην ομάδα μένει να επικεντρωθεί στην 3η θέση του ομίλου, που θα της επιτρέψει να περάσει στην Conference League.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Μολδαβοί έχουν ήδη παίξει στην Ισπανία, ακόμη και πριν από ένα χρόνο στη Μαδρίτη στο Champions League. Αλλά η Σερίφ δεν έχει συναντηθεί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πρόβλεψη

Η Σερίφ δεν φαίνεται σαν σοβαρός αντίπαλος για τους Ισπανούς, ειδικά στο Σαν Σεμπαστιάν. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *