The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Севилья-15.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σαν Σεμπαστιάν. Στάδιο “Real Seguros”

Την πλησιέστερη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του τριακοστού έβδομου γύρου της ισπανικής Λα Λίγκα μεταξύ Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Μετά την επανάληψη της σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετατράπηκε από έναν διεκδικητή θέσης στο τοπ-4 σε μια μέτρια ομάδα, η οποία καταλαμβάνει την έβδομη θέση με 54 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 55:47. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις Churi-Urdin νίκησε 2:1 την Εσπανιόλ και 2:1 Βιγιαρεάλ, έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Λεβάντε και έχασε επίσης 1:2 από την Χετάφε και 2:3 από την Γρανάδα.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κέρδισε 66 βαθμούς στο ενεργητικό της και εδραιώθηκε σταθερά στην τέταρτη θέση με διαφορά τερμάτων 53:34. Ήταν ακριβώς τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Λεγανές (3:0), Έιμπαρ (1:0), Αθλέτικ (2:1) και Μαγιόρκα (2:0) που βοήθησαν τους ερυθρόλευκους να εκπληρώσουν τον κύριο στόχο του πρωταθλήματος – πρόκριση στο Champions League.

Πρόβλεψη

Τώρα λοιπόν οι Ανδαλουσιανοί μπορούν να χαλαρώσουν και να δώσουν στους αναπληρωματικούς παίκτες την ευκαιρία να παίξουν. Κατά τη γνώμη μου, αυτό ακριβώς κι θέλει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δεν έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει λάθος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *